Online portal voor bedrijfsinformatie.

Precies weten wat er speelt bij (potentiële) zakenrelaties.

Realtime inzicht in verkoopkansen en bedrijfsrisico’s? Met het online portal van Company.info krijg je direct toegang tot de meest complete, betrouwbare en actuele informatie, zakelijk nieuws en voorspellende inzichten over alle bedrijven van Nederland.

Toegang tot realtime bedrijfsinformatie via het online portal

In het online portal van Company.info vind je alle klant- en bedrijfsinformatie die voor jou relevant is. Bespaar tijd en kosten: login, zoek en vind bedrijfsinformatie overzichtelijk op één plek.

 • Verbeter je prospecting, ontdek kansen voor new business.

 • Weet wat er speelt bij klanten en leads dankzij nieuws en updates. Zo bereid jij je verkoopgesprekken tot in de puntjes voor.

 • Versnel je processen voor risicomanagement, CDD en KYC (onboarding én monitoring) dankzij onder andere het achterhalen van DMU’s, het uitvoeren van compliance checks en het controleren van vermeldingen op PEP- en sanctielijsten.

Afbeelding

Weet met wie je zakendoet

In het online portal vind je onder andere deze bedrijfsinformatie terug:

Meer weten over webdata?

Ontdek hoe je een gedetailleerd inzicht krijgt in de daadwerkelijke bedrijfsactiviteit(en) van een bedrijf. Download gratis de factsheet 'Webdata'.

Astrid Oudegeest

Relationship manager, Nationale Borg

“Als ik over de afdeling loop, zie ik bij collega’s vaak Company.info op de computerschermen open staan. Dat geeft een goed gevoel! We verdiepen ons in onze relaties en zijn minder tijd kwijt met het verzamelen van informatie. Zo kunnen we onze relaties meer aandacht geven en maatwerk bieden.”

Probeer Company.info

Vraag een gratis proefabonnement aan

 • 1 week lang gratis gebruikmaken van onze online portal

 • 10 bedrijfsprofielen inzien

 • 10 bedrijven exporteren

 • Toegang tot Company.info bedrijfsnieuws

 • Stopt automatisch

Ontdek onze andere dataproducten

Met het online portal van Company.info heb je direct toegang tot alle diepgaande bedrijfsinformatie en het laatste zakelijke nieuws. Het is ook mogelijk om deze data als los bestand (Data on Demand) te ontvangen of geïntegreerd via onze API’s in je systeem.

 • API’s
  Controleer, verrijk data en bedrijfsinformatie automatisch in je systeem.
 • Data on Demand
  Ontvang een los bestand met data over bedrijven die is afgestemd op jouw wensen.

Meer weten over het online portal van Company.info?

Download gratis het factsheet ‘Company.info online’ en kom meer te weten over het online portal van Company.info met de meest complete, betrouwbare en actuele informatie.