Partners.

Bedrijfsinformatie en tools in je eigen software

De datakwaliteit bij jouw klanten optimaliseren en borgen? De meest actuele en diepgaande bedrijfsinformatie geïntegreerd in je eigen (software-)product? Bied klanten en gebruikers de meest optimale gebruikerservaring door partner te worden van Company.info. Voorzie je klanten van actuele bedrijfsinformatie en slimme datatools.

Het partnerprogramma van Company.info

Wil je meer business bij klanten genereren? Klanten nog beter van dienst zijn door ze van uitgebreide relevante bedrijfsinformatie te voorzien? Als partner van Company.info verbeter je de kwaliteit van de bedrijfsinformatie en het gebruiksgemak in je softwareproduct. Jouw klanten profiteren daardoor van actuele data direct in hun eigen systeem.

Als partner van Company.info:

  • Verhoog je het gebruiksgemak en de datakwaliteit in jouw software

  • Heb je een extra verdienmodel in de dienstverlening aan klanten

  • Lever je betrouwbare data aan klanten; online, geïntegreerd of als losse datalevering

“Als partner van Microsoft Dynamcis én Company.info zijn wij trots op de plugin die wij speciaal voor Microsoft Dynamics CRM hebben ontwikkeld. Onze oplossing verhoogt het gebruiksgemak in Microsoft Dynamics CRM aanzienlijk. En daarmee ligt de weg vrij om nieuwe processen en manieren van werken te ondersteunen.”

Richard Krom
Directeur ACI

Partner worden?

Het Company.info partnerprogramma biedt softwareleveranciers een snelle en gemakkelijke samenwerking die meer business en omzet oplevert. Kies de datalevering die het beste past bij jouw klanten.

Als partner bij Company.info kun je kiezen uit 2 vormen:

  • Als Referral partner adviseer je klanten over de diensten van Company.info. Dit kan gaan over de API’s, het online portal, de losse dataleveringen, of een combinatie daarvan. Wij ondersteunen je in het salesproces met de benodigde informatie en documentatie.

  • Als Reseller partner adviseer en realiseer je de integratie, het beheer en het onderhoud van de datakoppelingen met de API’s van Company.info. Zelf koop je een centraal tegoed in, dat je verdeelt onder jouw klanten tegen tarieven die jij zelf bepaalt. Met de gratis user interface beheer je gemakkelijk en snel alle accounts en krijg je nauwkeurig inzicht in het verbruik.

Partner support

Wij bieden je alle informatie die je als partner nodig hebt om jouw klanten optimaal te bedienen. Denk hierbij aan technische documentatie en specifieke informatie en ondersteuning voor developers.

Ook partner worden?

Heeft je klant behoefte aan betrouwbare, volledige en actuele bedrijfsinformatie in de systemen die jij implementeert? Een schone database? Een link naar het online portal van Company.info voor diepgaande bedrijfsinformatie en het laatste zakelijke nieuws? Het is allemaal mogelijk.

We bespreken graag samen de beste passende oplossing voor jouw vraagstuk. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Vraag meer informatie aan.

Wij gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen. Lees hierover meer in ons privacy statement.

Partners in the Spotlight.

Bekijk al onze partners.

Ontdek met welke organisaties Company.info al succesvol samenwerkt.

Naar partneroverzicht