Partners.

Bedrijfsinformatie en tools in je eigen software

De datakwaliteit bij jouw klanten optimaliseren en borgen? De meest actuele en diepgaande bedrijfsinformatie geïntegreerd in je eigen (software-)product? Bied klanten en gebruikers de meest optimale gebruikerservaring door partner te worden van Company.info. Voorzie je klanten van actuele bedrijfsinformatie en slimme datatools.

Het partnerprogramma van Company.info

Het Company.info partnerprogramma biedt softwareleveranciers een snelle en gemakkelijke samenwerking die meer business en omzet oplevert. Kies de datalevering die het beste past bij jouw klanten.

Word partner van Company.info om je klanten van diepgaande en betrouwbare bedrijfsinformatie te voorzien. Meer over het partnerprogramma.

Partner support

Wij bieden je alle informatie die je als partner nodig hebt om jouw klanten optimaal te bedienen. Denk hierbij aan technische documentatie en specifieke informatie voor developers.

Marjan Hermkes

Legal IT Specialist Epona

“ContactManager ondersteunt de juridische professional 24 x 7. De koppelingen met Company.info zorgen ervoor dat er altijd met correcte adres- en KvK-gegevens wordt gewerkt en er direct toegang mogelijk is naar diepgaande bedrijfsinformatie en -nieuws indien meer informatie gewenst is.”

Meer weten over het partnerprogramma?

Neem contact met ons op. We helpen je graag op weg.

Neem contact op