Word partner van Company.info.

Actuele bedrijfsinformatie in je eigen software

Wil je klanten nog beter van dienst zijn door ze van uitgebreide relevante bedrijfsinformatie te voorzien? Of altijd de meest actuele en diepgaande bedrijfsinformatie geïntegreerd in je eigen (software-)product?

 

Ontdek de mogelijkheden van een partnership met Company.info.

Het partnerprogramma van Company.info

Door partner te worden van Company.info verbeter je de kwaliteit van de bedrijfsinformatie en het gebruiksgemak in je softwareproduct. Jouw klanten profiteren daardoor van actuele data direct in hun eigen systeem.

De voordelen van een partnership met Company.info:

  • Verhoog het gebruiksgemak en de datakwaliteit in jouw software

  • Ontwikkeling een extra verdienmodel in de dienstverlening aan klanten

  • Lever betrouwbare data aan klanten; online, geïntegreerd of als losse datalevering

“Als partner van Microsoft Dynamics én Company.info zijn wij trots op de plugin die wij speciaal voor Microsoft Dynamics CRM hebben ontwikkeld. Onze oplossing verhoogt het gebruiksgemak in Microsoft Dynamics CRM aanzienlijk. En daarmee ligt de weg vrij om nieuwe processen en manieren van werken te ondersteunen.”

Richard Krom
Directeur ACI

Partner support

Wij bieden je alle informatie die je als partner nodig hebt om jouw klanten optimaal te bedienen. Denk hierbij aan technische documentatie voor developers en marketing ondersteuning .

Maak kennis met onze partners.

Geografisch profiel

Het Company.info partnerprogramma biedt softwareleveranciers een snelle en gemakkelijke samenwerking die meer business en omzet oplevert. Partner worden van Company.info is mogelijk in verschillende vormen:

  • Als Reseller partner realiseer je je een eigen data-integratie in jouw softwarepakket met de API’s van Company.info.

  • Als Referral partner adviseer je jouw klanten over de diensten van Company.info. Dit kan gaan over de API’s, het online portal, de losse dataleveringen, of een combinatie daarvan. Wij ondersteunen je met de benodigde informatie en documentatie.

Informatie aanvragen
20230406-CompanyInfo-105-web

Ook partner worden?

Heeft je klant behoefte aan betrouwbare, volledige en actuele bedrijfsinformatie in de systemen die jij implementeert? Een schone database? Een link naar het online portal van Company.info voor diepgaande bedrijfsinformatie en het laatste zakelijke nieuws? Het is allemaal mogelijk.

We bespreken graag samen de beste passende oplossing voor jouw vraagstuk. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Vraag meer informatie aan.

Wij gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen. Lees hierover meer in ons privacy statement.

Partners in the Spotlight.

Bekijk al onze partners.

Ontdek met welke organisaties Company.info al succesvol samenwerkt.

Naar partneroverzicht