Financiële informatie.

Krijg inzicht in financiële prestaties van bedrijven

Wil jij weten of een klant of prospect jouw factuur wel kan betalen? Ben je op zoek naar nieuwe verkoopkansen of ben je benieuwd naar de financiële risico’s van een specifieke klant, leverancier of prospect? Met Company.info heb je snel en eenvoudig inzicht in alle financiële informatie van bedrijven in Nederland. Zo krijg je inzicht in de financiële bedrijfsprestaties van bedrijven en beslis jij beter of je wel of geen zaken wilt doen.

Weet met wie je zakendoet dankzij actuele financiële informatie

Met de actuele financiële informatie van bedrijven van Company.info krijg je inzicht in de financiële prestaties van klanten en prospects. Zo beslis jij makkelijk met wie je wel, maar ook met wie je geen zaken wilt doen.

  • Bespaar tijd en ontdek snel financiële kansen en risico’s.

  • Weet precies met wie je zakendoet.

Meer weten over onze data?

Ontdek hoe wij precies komen aan de meest actuele en gedetailleerde informatie over bedrijven en instellingen. Download gratis de factsheet 'Data'.

Vraag makkelijk financiële informatie van bedrijven in Nederland op

Vind financiële info van alle bedrijven en instellingen in Nederland op het niveau van concern, DMU en vestiging. Deze informatie hebben wij beschikbaar:

Company Index
Krijg direct inzicht in de financiële gezondheid van bestaande en nieuwe klanten met Company Index, dé indicator van financiële bedrijfsprestaties. Meer informatie 

Jaarrekening
Bekijk de jaarrekeningen van je prospects en klanten. Controleer de balans en verlies- en winstrekening en schat financiële risico’s goed in. Meer informatie

Faillissement
Met Company.info monitor je ieder bedrijfsrisico. Check bij iedere zakenrelatie of er sprake is van een faillissement, surseance van betaling of schuldensanering. Meer informatie

Rechtspraak
Houd bedrijfsrisico’s gemakkelijk in het vizier. Krijg inzicht in gerechtelijke uitspraken over bedrijven en bestuurders, gepubliceerd op Rechtspraak.nl. Meer informatie 

Controleer financiële informatie zoals jij dat wilt

Alle financiële informatie van jouw prospects en klanten bekijk je zoals jij wilt: online via het portal of automatisch geïntegreerd in je systemen via API’s.

Financiële informatie online via het portal

In het online portal van Company.info vind je financiële informatie over jouw zakenrelaties door inzicht in bedrijfsprestaties. Denk aan jaarrekeningen, de winst- en verliesrekening, behaalde omzet en de company index. Op basis van die inzichten beslis jij beter of je zaken wilt doen met een bedrijf of niet. Al deze informatie is realtime beschikbaar. Je kunt hier dus 24/7 bij.

Haal financiële informatie op in je systeem met API’s

Bekijk de financiële bedrijfsprestaties van al je zakenrelaties direct in je eigen systeem. Dankzij de financiële informatie API’s van Company.info integreer je financiële informatie eenvoudig in je CRM-, ERP- of ander systeem. Hiermee haal je o.a. jaarrekeningen direct op in je systeem en doe je  kredietchecks door kredietinformatie van bedrijven of consumenten in je systemen op te roepen. Zo schat jij betaalrisico’s beter in.

Probeer Company.info gratis.

7 dagen toegang. Geen betaalgegevens nodig. Stopt automatisch. Start direct.

Probeer gratis