Financiële informatie bedrijven.

Krijg inzicht in de financiële gezondheid van bedrijven

Wil jij weten of een klant of prospect jouw factuur wel kan betalen? Ben je op zoek naar nieuwe verkoopkansen of ben je benieuwd naar de financiële risico’s van een specifieke klant, leverancier of prospect? Met Company.info heb je snel en eenvoudig inzicht in alle financiële informatie en cijfers van bedrijven in Nederland. Denk aan de omzet, jaarrekeningen en faillissement informatie. Zo krijg je inzicht in de financiële gezondheid van bedrijven en beslis jij beter of je wel of geen zaken wilt doen.

Waarom is financiële informatie van bedrijven met wie je zakendoet belangrijk?

Met de actuele financiële informatie van bedrijven van Company.info krijg je inzicht in de financiële prestaties van klanten en prospects. Zo beslis jij makkelijk met wie je wel, maar ook met wie je geen zaken wilt doen.

  • Bespaar tijd en ontdek snel financiële kansen en risico’s.

  • Weet precies met wie je zakendoet.

Meer weten over onze data?

Ontdek hoe wij precies komen aan de meest actuele en gedetailleerde informatie over bedrijven en instellingen. Download gratis de factsheet 'Data'.

Waar kun je financiële informatie opvragen van een bedrijf?

Deze gegevens heeft Company.info beschikbaar. Vind financiële info van alle bedrijven en instellingen in Nederland op het niveau van concern, DMU en vestiging.

Welke financiële gegevens zijn beschikbaar?

Company Index
Krijg direct inzicht in de financiële gezondheid van bestaande en nieuwe klanten met Company Index, dé indicator van financiële bedrijfsprestaties.

Jaarrekening
Bekijk de jaarrekeningen van je prospects en klanten. Controleer de balans en verlies- en winstrekening en schat financiële risico’s goed in.

Kredietwaardigheid
Controleer de kredietwaardigheid van iedere klant of leverancier via Company.info. Hiermee krijg je inzicht in het betaalgedrag van een bedrijf, de financiële gezondheid en het kredietrisico. Deze inzichten helpen je om beter in te schatten of je veilig zaken kunt doen met een organisatie.

Faillissement
Met Company.info monitor je ieder bedrijfsrisico. Check de financiële gegevens bij iedere zakenrelatie of er sprake is van een faillissement, surseance van betaling of schuldensanering.

Rechtspraak
Houd bedrijfsrisico’s gemakkelijk in het vizier. Krijg inzicht in gerechtelijke uitspraken over bedrijven en bestuurders, gepubliceerd op Rechtspraak.nl.

Hoe kun je de financiële informatie controleren?

Alle financiële informatie van jouw prospects en klanten bekijk en controleer je zoals jij wilt: online via het portal of automatisch geïntegreerd in je systemen via API’s.

Financiële informatie online via het portal

In het online portal van Company.info vind je financiële informatie en informatie over de financiële gezondheid van jouw zakenrelaties. Denk aan jaarrekeningen, de winst- en verliesrekening, behaalde omzet en de company index. Op basis van die inzichten beslis jij beter of je zaken wilt doen met een bedrijf of niet. Al deze informatie is realtime beschikbaar. Je kunt hier dus 24/7 bij.

Haal financiële informatie op in je systeem met API’s

Bekijk de financiële bedrijfsgegevens van al je zakenrelaties direct in je eigen systeem. Dankzij de financiële informatie API’s van Company.info integreer je financiële informatie eenvoudig in je CRM-, ERP- of ander systeem. Hiermee haal je o.a. jaarrekeningen direct op in je systeem en doe je  kredietchecks door kredietinformatie van bedrijven of consumenten in je systemen op te roepen. Zo schat jij betaalrisico’s beter in.

Probeer Company.info gratis.

7 dagen toegang. Geen betaalgegevens nodig. Stopt automatisch. Start direct.

Probeer gratis