Financieel inzicht.

Spot verkoopkansen en bedrijfsrisico's

Kost het veel tijd om de concernstructuur of UBO van een bedrijf te achterhalen? Wil je regelmatig jaarrekeningen vergelijken, (financiële) meerjarentrends van een onderneming in kaart brengen, of een bedrijf financieel benchmarken met zijn concurrenten? Benieuwd naar de financiële gezondheid van je relaties?

Met één klik gedegen financieel inzicht in bedrijven

Verspil geen onnodige tijd bij het maken van financiële bedrijfsanalyses. Maak optimaal gebruik van de actuele bedrijfsinformatie van Company.info:

 • Doorzoek jaarrekeningen en kerncijfers

 • Vergelijk bedrijven onderling of over meerdere jaren

 • Vergroot direct het financieel inzicht in een bedrijf of sector

Vergroot je financieel inzicht in zakenrelaties

Jaarrekening
Analyseer de bij het Handelsregister gedeponeerde standaard jaarrekeningen en vergelijk deze over meerdere jaren om trends en ontwikkelingen in kaart te brengen.

Kredietwaardigheid
Controleer de kredietwaardigheid van een bedrijf via Company.info. Hiermee krijg je inzicht in het betaalgedrag van een bedrijf, de financiële gezondheid en het kredietrisico. Deze inzichten helpen je om beter in te schatten of je veilig zaken kunt doen met een organisatie.

Aandeelhoudersinformatie
Analyseer de concernrelaties, bestuurders, enig aandeelhouders en overige belangen, en weet snel wie de UBO en DMU is en met wie je zaken doet. Meer over aandeelhoudersinformatie.

Bedrijven benchmarken
Vergelijk bedrijven en hun concurrenten met elkaar, en krijg direct inzicht in de positie van het bedrijf in de markt. Meer over benchmarken.

Organisaties financieel goed inschatten

 • Inzicht in financiële situatie over meerdere jaren

  Schat risico’s op de lange termijn goed in. Analyseer meerjarentrends van de onderneming en krijg snel een goed beeld van de financiële situatie.

 • Bedrijven slim scannen en vergelijken

  Doorzoek jaarrekeningen tekstueel en vergelijk meerdere jaren met elkaar. Besteed je tijd optimaal doordat je alle jaarrekeningen eenvoudig exporteert naar en vergelijkt in Excel.

 • Betaal- en bedrijfsrisico’s

  Bepaal makkelijk of je al dan niet met een nieuwe klant in zee wilt gaan. Beoordeel de kredietwaardigheid en vergelijk markten of bedrijven onderling.

Probeer Company.info gratis.

7 dagen toegang. Geen betaalgegevens nodig. Stopt automatisch. Start direct.

Probeer gratis