Data on Demand.

Losse datalevering klant- en bedrijfsinformatie

Advies nodig?

Stap je binnenkort over naar een ander CRM-systeem en wil je met een schoon relatiebestand beginnen? Wil je new business genereren dankzij het inzicht in je best converterende klanten? Beschikken over accurate data van je klanten om de compliance wetgeving efficiënt na te leven?

Weet met wie je zakendoet en of je zaken mág doen dankzij de actuele klant- en bedrijfsinformatie van Company.info.

Actuele en complete bedrijfsgegevens als los bestand ontvangen

  • Leads op basis van kenmerken van je beste klanten.
  • Een schoon, volledig en ontdubbeld relatiebestand voor je CRM, ERP of ander klantsysteem.
  • Een verrijkt bestand voor compliance doeleinden met informatie over UBO’s, vermelding op PEP- en sanctielijsten en nieuws uit 1500+ nieuwsbronnen over je zakenrelaties.

Aan de slag.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en een consultant neemt binnen 1 werkdag contact met je op.

Wij gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen. Lees hierover meer in ons privacy statement.

Leads voor new business

Ontdek verkoopkansen en ontvang een bestand met leads op basis van kenmerken van je best converterende klanten. Meer inzicht krijgen in de markt en zelf op zoek gaan naar klant look-a-likes? Via Marktview ontdek je het profiel van je beste klanten. Company.info biedt een aanvulling op de SBI’s uit het Handelsregister, maakt gebruik van de expertise van data scientists en levert schone leadlijsten aan die je direct kunt gebruiken voor prospecting.

Meer informatie

Schone data in je CRM

Breng de basis van je CRM op orde, zodat je een eenduidig beeld hebt van je klanten. Wij ontdubbelen, actualiseren en verrijken alle bedrijfsgegevens, zodat je een volledig en betrouwbaar beeld hebt van al je relaties.

Meer informatie

Voldoe aan Wwft en WFT wet- en regelgeving

Met Company.info achterhaal je gemakkelijk of je zaken mag doen met (potentiële) zakenrelaties. Ontvang een compleet overzicht van UBO’s, eventuele PEP- en sanctielijsten vermeldingen en voer een compliance check uit. Zo ben je in staat om accuraat en efficiënt de Wwft en WFT wet- en regelgeving na te leven.

Meer informatie
Afbeelding

Bedrijfsdata op maat

Met Data on Demand ontvang je klant- en bedrijfsinformatie die speciaal volgens jouw wensen is samengesteld. Ontvang relevante data éénmalig als los databestand geleverd, zonder een online portal of API’s.

  • Start met een schone lei dankzij actuele, ontdubbelde en verrijkte data.

  • Snel en makkelijk je CRM, ERP of ander systeem opschonen en verrijken.

  • Eenvoudig UBO’s van (potentiële) zakenrelaties achterhalen.

  • Gemakkelijk en snel compliance checks uitvoeren.

  • De beste leads vinden op basis van het profiel van je best converterende klanten.