Bedrijfsinformatie.

Wil je snel en makkelijk een betrouwbaar beeld van een organisatie krijgen? Company.info helpt met diepgaande bedrijfsinformatie en zakelijk nieuws. Achterhaal meteen wie de bestuurders zijn en of de organisatie financieel gezond is. Zo ben je in staat om kansen en risico’s beter in te schatten.

Gratis bedrijfsinformatie

Vind informatie over alle organisaties van Nederland:

Bedrijfsgegevens

Wil je meer omzet halen uit bestaande klanten? Ben je op zoek naar nieuwe klanten? Wil je weten wat er speelt bij je relaties of in de markt? Nieuwsgierig naar de financiële prestaties van concurrenten? Wil je bedrijfsrisico’s van leveranciers of klanten goed monitoren? Of ben je vooral bezig met markt- en klantonderzoek? Company.info helpt!

Alle bedrijfsgegevens

Wil je dat de invoer van adressen snel en eenvoudig verloopt? Wil je zeker zijn dat de adresgegevens van al je relaties correct en volledig zijn? Adressen van klanten en zakenrelaties worden vaak ingevuld in online formulieren op webshops en websites en in CRM-systemen en ERP software. Ook is het mogelijk om reisafstanden en geocoördinaten automatisch te berekenen. Hiermee vergroot je het gebruiksgemak van je website, CRM- en HRM-software aanzienlijk.

Meer over adressen valideren en verrijken

Het beschikken over relevante informatie op het gewenste moment vormt tegenwoordig de basis van succes. Company.info helpt je daarbij. Vanuit betrouwbare bronnen verzamelen en organiseren we relevante en actuele informatie, nieuws en inzichten over bedrijven en haar bestuurders. Deze maken we beschikbaar zoals jij wenst: online, als losse datalevering en ook direct in je CRM, ERP of elk ander systeem.

Meer over data direct in je systeem

In het Handelsregister van de Kamer van Koophandel staan alle bedrijven en rechtspersonen van Nederland. De KvK biedt over alle ingeschreven bedrijven, verenigingen, stichtingen, vestigingen en functionarissen betrouwbare informatie in de vorm van verschillende (al dan niet gewaarmerkte) documenten.

Meer over het Handelsregister

Wanneer een onderneming zich inschrijft bij de Kamer van Koophandel, krijgt het een uniek KvK-nummer. Via dat KvK-nummer is alle belangrijke bedrijfsinformatie die je zoekt snel gevonden. Denk aan de organisatiestructuur of jaarrekeningen. Zo heb je altijd alle gewenste bedrijfsinformatie bij de hand: online of direct in je systeem.

Meer over KvK-nummers zoeken

Financiële informatie

Kost het veel tijd om de concernstructuur of UBO van een bedrijf te achterhalen? Wil je regelmatig jaarrekeningen vergelijken, (financiële) meerjarentrends van een onderneming in kaart brengen, of een bedrijf financieel benchmarken met zijn concurrenten? Benieuwd naar de financiële gezondheid van je relaties? Company.info geeft je deze inzichten.

Meer over financiële informatie

Wil je zakendoen met een nieuwe klant of leverancier en twijfel je over zijn financiële gezondheid? Bedrijfsrisico’s lopen fors op als een klant je factuur niet meer kan betalen, of zijn verplichtingen niet meer kan nakomen. Met de Company Index van Company.info heb je een actueel inzicht in de kredietwaardigheid van relaties.

Meer over Company Index

Is jouw relatie financieel gezond? Gaat jouw klant of leverancier mogelijk failliet of is er sprake van insolventie of surseance van betaling? Met Company.info vind je direct of jouw klant of leverancier voorkomt in het – dagelijks ververste – overzicht van faillissementen, surseances en schuldsaneringen uit het Centraal Insolventieregister.

Meer over faillissement informatie

Wil je de kredietwaardigheid van debiteuren en crediteuren automatisch checken en opslaan in je systemen? Met de API’s van Company.info wordt de financiële informatie die je wenst direct geïntegreerd in je eigen CRM, ERP of elk ander systeem. Zo check je binnen een paar minuten de kredietwaardigheid van je klanten, leveranciers en prospects.

Meer over kredietwaardigheid checken

Company.info geeft inzicht in gerechtelijke uitspraken over bedrijven en bestuurders, gepubliceerd op Rechtspraak.nl. Alle eindvonnissen van openbare zaken worden opgenomen. Rechtspraak.nl bevat meer dan 100.000 uitspraken en publiceert deze volgens specifieke criteria. De informatie wordt dagelijks bijgewerkt.

Meer over rechtspraak

Via Company.info Online heb je direct toegang tot miljoenen originele KvK-documenten. Zo kun je deze documenten raadplegen, opslaan en delen. Is een uittreksel nog niet beschikbaar, dan kun je deze downloaden via de koppeling met het Handelsregister.

Meer over KvK-uittreksels

Wat is de financiële gezondheid van een specifieke klant of prospect? Loop ik risico’s als ik met deze klant zaken ga doen? Deze vragen worden snel beantwoord bij het inzien van de jaarrekening van het bedrijf. Check de balans en verlies- en winstrekening en schat financiële risico’s goed in.

Meer over jaarrekeningen

Aandeelhouders

Concernstructuren zitten vaak complex in elkaar. Zo is het bijvoorbeeld niet altijd eenvoudig om de uiteindelijk belanghebbende (UBO) van een onderneming te achterhalen. Dit is nodig om te voldoen aan de Wft en Wwft. Met de data van Company.info heb je snel inzichtelijk wie de uiteindelijk belanghebbende van een organisatie is en wie beslissingsbevoegd is.

Meer over aandeelhouders

De ‘Decision Making Unit’ (DMU) speelt een cruciale rol in het besluitvormingsproces van (potentiële) zakenrelaties. Het is niet altijd even makkelijk om de DMU te achterhalen. Met Company.info vind je juiste personen dankzij actuele aandeelhoudersinformatie over beslissers en beslissingsbevoegden.

Meer over DMU achterhalen

Komt de UBO van jouw klant voor op de Politically Exposed Person (PEP) lijst? Zijn er ooit sancties tegen hem of haar getroffen door Interpol, DNB of de AFM? Is hij of zij negatief in het nieuws geweest of is hij ooit failliet gegaan? De UBO-check van Company.info maakt duidelijk of de eigenaar van het bedrijf ooit buiten zijn boekje is gegaan.

Meer over de UBO-check

Bedrijfsnieuws

Direct bedrijfsrisico’s spotten in het belang van risicomanagement? Snel nieuwe verkoopkansen ontdekken voor optimale leadgeneratie? Altijd op de hoogte zijn van het laatste bedrijfsnieuws over klanten en leads ter ondersteuning van goed relatiebeheer? Dankzij het bedrijfsnieuws en de nieuws alerts van Company.info ben jij altijd op de hoogte van wat er speelt bij klanten en leads.

Meer over bedrijfsnieuws

Met de nieuws alerts van Company.info ontvang automatisch het laatste nieuws vanuit meer dan 1500 bronnen. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van actualiteiten en veranderingen bij klanten, prospects én concurrenten.

Meer over nieuws alerts

Vastgoeddata

Met Company.info krijg je toegang tot alle vastgoeddata die voor jou relevant is. Wil jij kadasterinformatie automatisch in een vastgoedcontract toevoegen? Company.info maakt vastgoeddata van het Kadaster en NBWO direct toegankelijk in dossiers of documentatie waarmee je werkt.

Meer over vastgoeddata

Kost het bepalen van kadastrale aanduidingen je veel tijd? Wil je perceelnummers inladen of een kadaster locatie toevoegen aan een document? Wat je wensen ook zijn, Company.info bied je elke gewenste informatie van de kadastrale kaart. Online of automatisch in je dossier of akte.

Meer over kadastrale kaart

Wil je inzicht in de rechten die gelden op een woning, appartement of bedrijfspand? Met het eigendomsbewijs heb je direct inzicht in alle kenmerken van een vastgoedobject. Deze informatie is toegankelijk op de manier die jij wenst: online of direct in de vastgoeddossiers of akten waar je aan werkt.

Meer over eigendomsbewijs

Het hypothecair bericht geeft een duidelijk overzicht van de rechten en eventuele vorderingen die op een perceel rusten. Met deze informatie weet je in één oogopslag wat de hoofdsom en rentevoet bedragen. Gegevens over de hypotheekhouder worden hier standaard in meegenomen.

Meer over hypothecair bericht

Het koopsommenoverzicht geeft een overzicht van recente en historische verkoopprijzen van verkochte woningen in de buurt van een bepaalde woning. Met deze informatie heb je in één oogopslag inzicht in de woninginflatie en de verkoopprijzen van huizen binnen een postcode.

Meer over koopsommenoverzicht

Wil je een taxatierapport automatisch opstellen of de herwaardering van een woning automatiseren? De waarde van vastgoed direct toevoegen in een taxatierapport? De waardebepaling API’s van Company.info maken dit allemaal snel en eenvoudig mogelijk.

Meer over waardebepaling object

Voertuiginformatie

De aanschafwaarde van een voertuig via het kenteken gemakkelijk koppelen? Gegevens over voertuigen in jouw eigen leasing software tonen? Een kenteken check direct in je eigen systeem laden? Automatiseer en laat de voertuigdata van Company.info voor jou werken.

Meer over voertuiginformatie

Met de kentekeninformatie check voeg je alle specificaties van een voertuig toe aan je dossier, contract of systeem. Het ingeven van een kenteken volstaat om direct alle specificaties van een voertuig toe te voegen aan je eigen software.

Meer over de kenteken check

Wil je controleren of een bepaald kenteken klopt bij een voertuig? Met de kenteken meldcode check van Company.info weet je precies wat de status is van een voertuig.

Meer over de kenteken meldcode check

Snel een prijsbepaling van een voetuig uitvoeren? Met de prijscheck kun je verschillende soorten actuele prijsinformatie van een voertuig direct in je software laden.

Meer over prijsinformatie voertuig

Maak je gebruik van de kenteken check of van prijsinformatie voertuig, dan is het ook mogelijk om een afbeelding van de betreffende auto op te halen.

Meer over fotocheck voertuig

Wil je direct kunnen zien met welke accessoires een voertuig af-fabriek werd geleverd? De accessoires check van Company.info geeft binnen één seconde van elk voertuig inzicht in meer dan 200 accessoires en kenmerken.

Meer over voertuig accessoires check
Bedrijfsgegevens
Financiële informatie
Aandeelhouders
Bedrijfsnieuws
Vastgoeddata
Voertuiginformatie

Bedrijfsgegevens

Wil je meer omzet halen uit bestaande klanten? Ben je op zoek naar nieuwe klanten? Wil je weten wat er speelt bij je relaties of in de markt? Nieuwsgierig naar de financiële prestaties van concurrenten? Wil je bedrijfsrisico’s van leveranciers of klanten goed monitoren? Of ben je vooral bezig met markt- en klantonderzoek? Company.info helpt!

Alle bedrijfsgegevens

Wil je dat de invoer van adressen snel en eenvoudig verloopt? Wil je zeker zijn dat de adresgegevens van al je relaties correct en volledig zijn? Adressen van klanten en zakenrelaties worden vaak ingevuld in online formulieren op webshops en websites en in CRM-systemen en ERP software. Ook is het mogelijk om reisafstanden en geocoördinaten automatisch te berekenen. Hiermee vergroot je het gebruiksgemak van je website, CRM- en HRM-software aanzienlijk.

Meer over adressen valideren en verrijken

Het beschikken over relevante informatie op het gewenste moment vormt tegenwoordig de basis van succes. Company.info helpt je daarbij. Vanuit betrouwbare bronnen verzamelen en organiseren we relevante en actuele informatie, nieuws en inzichten over bedrijven en haar bestuurders. Deze maken we beschikbaar zoals jij wenst: online, als losse datalevering en ook direct in je CRM, ERP of elk ander systeem.

Meer over data direct in je systeem

In het Handelsregister van de Kamer van Koophandel staan alle bedrijven en rechtspersonen van Nederland. De KvK biedt over alle ingeschreven bedrijven, verenigingen, stichtingen, vestigingen en functionarissen betrouwbare informatie in de vorm van verschillende (al dan niet gewaarmerkte) documenten.

Meer over het Handelsregister

Wanneer een onderneming zich inschrijft bij de Kamer van Koophandel, krijgt het een uniek KvK-nummer. Via dat KvK-nummer is alle belangrijke bedrijfsinformatie die je zoekt snel gevonden. Denk aan de organisatiestructuur of jaarrekeningen. Zo heb je altijd alle gewenste bedrijfsinformatie bij de hand: online of direct in je systeem.

Meer over KvK-nummers zoeken

Financiële informatie

Kost het veel tijd om de concernstructuur of UBO van een bedrijf te achterhalen? Wil je regelmatig jaarrekeningen vergelijken, (financiële) meerjarentrends van een onderneming in kaart brengen, of een bedrijf financieel benchmarken met zijn concurrenten? Benieuwd naar de financiële gezondheid van je relaties? Company.info geeft je deze inzichten.

Meer over financiële informatie

Wil je zakendoen met een nieuwe klant of leverancier en twijfel je over zijn financiële gezondheid? Bedrijfsrisico’s lopen fors op als een klant je factuur niet meer kan betalen, of zijn verplichtingen niet meer kan nakomen. Met de Company Index van Company.info heb je een actueel inzicht in de kredietwaardigheid van relaties.

Meer over Company Index

Is jouw relatie financieel gezond? Gaat jouw klant of leverancier mogelijk failliet of is er sprake van insolventie of surseance van betaling? Met Company.info vind je direct of jouw klant of leverancier voorkomt in het – dagelijks ververste – overzicht van faillissementen, surseances en schuldsaneringen uit het Centraal Insolventieregister.

Meer over faillissement informatie

Wil je de kredietwaardigheid van debiteuren en crediteuren automatisch checken en opslaan in je systemen? Met de API’s van Company.info wordt de financiële informatie die je wenst direct geïntegreerd in je eigen CRM, ERP of elk ander systeem. Zo check je binnen een paar minuten de kredietwaardigheid van je klanten, leveranciers en prospects.

Meer over kredietwaardigheid checken

Company.info geeft inzicht in gerechtelijke uitspraken over bedrijven en bestuurders, gepubliceerd op Rechtspraak.nl. Alle eindvonnissen van openbare zaken worden opgenomen. Rechtspraak.nl bevat meer dan 100.000 uitspraken en publiceert deze volgens specifieke criteria. De informatie wordt dagelijks bijgewerkt.

Meer over rechtspraak

Via Company.info Online heb je direct toegang tot miljoenen originele KvK-documenten. Zo kun je deze documenten raadplegen, opslaan en delen. Is een uittreksel nog niet beschikbaar, dan kun je deze downloaden via de koppeling met het Handelsregister.

Meer over KvK-uittreksels

Wat is de financiële gezondheid van een specifieke klant of prospect? Loop ik risico’s als ik met deze klant zaken ga doen? Deze vragen worden snel beantwoord bij het inzien van de jaarrekening van het bedrijf. Check de balans en verlies- en winstrekening en schat financiële risico’s goed in.

Meer over jaarrekeningen

Aandeelhoudersinformatie

Concernstructuren zitten vaak complex in elkaar. Zo is het bijvoorbeeld niet altijd eenvoudig om de uiteindelijk belanghebbende (UBO) van een onderneming te achterhalen. Dit is nodig om te voldoen aan de Wft en Wwft. Met de data van Company.info heb je snel inzichtelijk wie de uiteindelijk belanghebbende van een organisatie is en wie beslissingsbevoegd is.

Meer over aandeelhouders

De ‘Decision Making Unit’ (DMU) speelt een cruciale rol in het besluitvormingsproces van (potentiële) zakenrelaties. Het is niet altijd even makkelijk om de DMU te achterhalen. Met Company.info vind je juiste personen dankzij actuele aandeelhoudersinformatie over beslissers en beslissingsbevoegden.

Meer over DMU achterhalen

Komt de UBO van jouw klant voor op de Politically Exposed Person (PEP) lijst? Zijn er ooit sancties tegen hem of haar getroffen door Interpol, DNB of de AFM? Is hij of zij negatief in het nieuws geweest of is hij ooit failliet gegaan? De UBO-check van Company.info maakt duidelijk of de eigenaar van het bedrijf ooit buiten zijn boekje is gegaan.

Meer over de UBO-check

Bedrijfsnieuws

Direct bedrijfsrisico’s spotten in het belang van risicomanagement? Snel nieuwe verkoopkansen ontdekken voor optimale leadgeneratie? Altijd op de hoogte zijn van het laatste bedrijfsnieuws over klanten en leads ter ondersteuning van goed relatiebeheer? Dankzij het bedrijfsnieuws en de nieuws alerts van Company.info ben jij altijd op de hoogte van wat er speelt bij klanten en leads.

Meer over bedrijfsnieuws

Met de nieuws alerts van Company.info ontvang automatisch het laatste nieuws vanuit meer dan 1500 bronnen. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van actualiteiten en veranderingen bij klanten, prospects én concurrenten.

Meer over nieuws alerts

Vastgoeddata

Met Company.info krijg je toegang tot alle vastgoeddata die voor jou relevant is. Wil jij kadasterinformatie automatisch in een vastgoedcontract toevoegen? Company.info maakt vastgoeddata van het Kadaster en NBWO direct toegankelijk in dossiers of documentatie waarmee je werkt.

Meer over vastgoeddata

Kost het bepalen van kadastrale aanduidingen je veel tijd? Wil je perceelnummers inladen of een kadaster locatie toevoegen aan een document? Wat je wensen ook zijn, Company.info bied je elke gewenste informatie van de kadastrale kaart. Online of automatisch in je dossier of akte.

Meer over kadastrale kaart

Wil je inzicht in de rechten die gelden op een woning, appartement of bedrijfspand? Met het eigendomsbewijs heb je direct inzicht in alle kenmerken van een vastgoedobject. Deze informatie is toegankelijk op de manier die jij wenst: online of direct in de vastgoeddossiers of akten waar je aan werkt.

Meer over eigendomsbewijs

Het hypothecair bericht geeft een duidelijk overzicht van de rechten en eventuele vorderingen die op een perceel rusten. Met deze informatie weet je in één oogopslag wat de hoofdsom en rentevoet bedragen. Gegevens over de hypotheekhouder worden hier standaard in meegenomen.

Meer over hypothecair bericht

Het koopsommenoverzicht geeft een overzicht van recente en historische verkoopprijzen van verkochte woningen in de buurt van een bepaalde woning. Met deze informatie heb je in één oogopslag inzicht in de woninginflatie en de verkoopprijzen van huizen binnen een postcode.

Meer over koopsommenoverzicht

Wil je een taxatierapport automatisch opstellen of de herwaardering van een woning automatiseren? De waarde van vastgoed direct toevoegen in een taxatierapport? De waardebepaling API’s van Company.info maken dit allemaal snel en eenvoudig mogelijk.

Meer over waardebepaling object

Voertuiginformatie

De aanschafwaarde van een voertuig via het kenteken gemakkelijk koppelen? Gegevens over voertuigen in jouw eigen leasing software tonen? Een kenteken check direct in je eigen systeem laden? Automatiseer en laat de voertuigdata van Company.info voor jou werken.

Meer over voertuiginformatie

Met de kentekeninformatie check voeg je alle specificaties van een voertuig toe aan je dossier, contract of systeem. Het ingeven van een kenteken volstaat om direct alle specificaties van een voertuig toe te voegen aan je eigen software.

Meer over de kenteken check

Wil je controleren of een bepaald kenteken klopt bij een voertuig? Met de kenteken meldcode check van Company.info weet je precies wat de status is van een voertuig.

Meer over de kenteken meldcode check

Snel een prijsbepaling van een voetuig uitvoeren? Met de prijscheck kun je verschillende soorten actuele prijsinformatie van een voertuig direct in je software laden.

Meer over prijsinformatie voertuig

Maak je gebruik van de kenteken check of van prijsinformatie voertuig, dan is het ook mogelijk om een afbeelding van de betreffende auto op te halen.

Meer over fotocheck voertuig

Wil je direct kunnen zien met welke accessoires een voertuig af-fabriek werd geleverd? De accessoires check van Company.info geeft binnen één seconde van elk voertuig inzicht in meer dan 200 accessoires en kenmerken.

Meer over voertuig accessoires check

Vraag een gratis proefabonnement aan.

7 dagen toegang. Geen betaalgegevens nodig. Stopt automatisch. Start direct.

Probeer Company.info gratis.

7 dagen toegang. Geen betaalgegevens nodig. Stopt automatisch. Start direct.

Probeer gratis