Rechtspraak.

Inzicht in gerechtelijke uitspraken

Company.info geeft inzicht in gerechtelijke uitspraken over bedrijven en bestuurders, gepubliceerd op Rechtspraak.nl. Alle eindvonnissen van openbare zaken worden opgenomen. Rechtspraak.nl bevat meer dan 100.000 uitspraken en publiceert deze volgens specifieke criteria. De informatie wordt dagelijks bijgewerkt. Door de directe koppeling tussen het online portal van Company.info en Rechtspraak.nl heb je altijd relevante, juridische informatie en jurisprudentie samen met bedrijfsinformatie bij elkaar online.

Risico’s in kaart

In het online portal van Company.info kun je controleren of je zakenrelaties in gerechtelijke uitspraken voorkomen. Als onderdeel van je risicomanagement is de informatie over faillissementen, strafrecht of andere categorieën van Rechtspraak.nl zeer waardevol. Je kunt online zeer eenvoudig achterhalen of een (potentiële) klant verwikkeld is geweest in een juridische zaak.

Voldoe aan Wft en Wwft

Om te voldoen aan de Wft (Wet op financieel toezicht) en Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme) is het belangrijk dat je gedegen onderzoek doet naar je (potentiële) klant of relatie. Door te zoeken binnen de juridische uitspraken via de koppeling met Rechtspraak.nl weet je met wie je zakendoet en voorkom je samenwerken met onbetrouwbare partijen.

André Groot

BvCM Credit Management en Incasso

“Company.info geeft ons snel, eenvoudig en overzichtelijk inzicht in alle data die we nodig hebben voor onze business. We maken in ons CRM-systeem gebruik van de meest actuele gegevens die door de link naar Company.info met één klik beschikbaar zijn. Zo bereiken wij effectief, efficiënt en voordelig onze debiteuren en verwerken we jaarlijks 25.000 dossiers.”

Voor wie?

Rechtspraak is een welkome aanvulling op de bedrijfs- en financiële informatie van Company.info en vooral interessant voor:

  • Juridische dienstverlening

  • Inkoop

  • Incasso

Probeer Company.info gratis.

7 dagen toegang. Geen betaalgegevens nodig. Stopt automatisch. Start direct.

Probeer gratis