Over ons.

Hoe meer je weet over bedrijven, hoe beter. Simpel. Daarom doet Company.info er álles aan om alle relevante data over bedrijven voor je samen te brengen, te structureren en toepasbaar te maken op basis van slimme technologie. Company.info helpt op die manier klanten innovatiever en succesvoller te zijn.

Van data naar voorspellende klantinzichten

We transformeren data naar uitgebreide, overzichtelijke en betrouwbare informatie, met diepe inzichten over bedrijven en haar bestuurders. Op basis hiervan informeren we professionals proactief en tijdig over groeikansen en bedrijfsrisico’s bij klanten. Company.info maakt organisaties hierdoor slimmer en meer datagedreven.

Veilig en verantwoord zakendoen

We hebben de sterke overtuiging dat een transparante zakenwereld noodzakelijk is voor een optimaal klimaat van kansrijk, veilig en verantwoord zakendoen; we zijn er trots op dat wij een belangrijke bijdrage leveren aan dit doel.

Samen met 4 toonaangevende spelers op het gebied van bedrijfsinformatie heeft Company.info de Vereniging voor zakelijke B2B informatie opgericht. Deze heeft als doel het opzetten en bewaken van kwaliteitsstandaarden. Het behoud van een goede toegang tot bedrijfsinformatie, privacy en rechtszekerheid zijn daarbij de belangrijkste thema’s.

Meer weten is beter zakendoen

Company.info bestaat 25 jaar en is onderdeel van de FD Mediagroep. Net als het FD en BNR ondersteunen wij de zakelijke professional in succesvol zakendoen.

Wij helpen onze klanten om veilig en verantwoord zaken te doen door inzicht te geven in risico’s bij wederpartijen. En daarnaast maken we inzichtelijk waar verborgen marktpotentieel zit.  Zo bieden we onze klanten zekerheid en het fundament voor succesvol zakendoen. Sterker, daar hebben we zelfs een aantal garanties voor:

  • Snelle terugverdientijd: werken met Company.info verdient zich binnen 12 maanden terug.
  • Altijd bereikbaar: Company.info heeft 99% uptime.
  • Hoge tevredenheid: Onze NPS-score is al jaren 40+.

Innovatieve en intelligente oplossingen voor datagedreven professionals in:

Sales
Marketing
Compliance

Kom jij ons team versterken?

Ben jij een data scientist, developer, digital marketeer of sales talent die de kracht van data goed begrijpt? Dan ben jij misschien wel onze ideale collega!

Bij Company.info maak je deel uit van een gepassioneerd team van creatieve, datagedreven professionals. Wij sturen continu op doorontwikkeling en dagen elkaar uit tot het bedenken van nieuwe ideeën. In onze organisatie is volop ruimte voor initiatief. Medewerkers krijgen veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Kom jij in zo’n omgeving goed tot je recht? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag kennis met je. Ook als we op dat moment geen passende vacature hebben.