Over ons.

Hoe meer je weet over bedrijven, hoe beter. Simpel. Daarom doet Company.info er álles aan om alle beschikbare bedrijfsgegevens voor je samen te brengen, te structureren en toegankelijk te maken. Company.info helpt op die manier klanten innovatiever en succesvoller te zijn.

Van data naar voorspellende klantinzichten


Company.info bestaat ruim 20 jaar en is onderdeel van de FD Mediagroep. Net als het FD en BNR ondersteunen wij de zakelijke professional in succesvol zakendoen.

We transformeren data naar uitgebreide, overzichtelijke en betrouwbare informatie, met nieuws en voorspellende inzichten over bedrijven en haar bestuurders. Dat doen we voor datagedreven professionals in compliance en commercie.

Meer weten is beter zakendoen

We informeren professionals proactief en tijdig over groeikansen en bedrijfsrisico’s bij klanten. En we reiken de meest kansrijke leads aan. Dit doen we op basis van trends en signalen in jaarcijfers, nieuws, aantal medewerkers, bestuurders van een bedrijf en de gerelateerde sector. Zo bieden we onze klanten zekerheid en het fundament voor succesvol zakendoen. Sterker, daar hebben we zelfs een aantal garanties voor:

  • Snelle terugverdientijd: werken met Company.info verdient zich binnen 12 maanden terug.
  • Altijd bereikbaar: Company.info heeft 99% uptime.
  • Hoge tevredenheid: Onze NPS-score is al jaren 40+.

Innovatieve en intelligente oplossingen voor datagedreven professionals in:

Sales
Marketing
Compliance

Kom jij ons team versterken?

Ben jij een data scientist, developer, digital marketeer of sales talent die de kracht van data goed begrijpt? Dan ben jij misschien wel onze ideale collega!

Bij Company.info maak je deel uit van een gepassioneerd team van creatieve, datagedreven professionals. Wij sturen continu op doorontwikkeling en dagen elkaar uit tot het bedenken van nieuwe ideeën. In onze organisatie is volop ruimte voor initiatief. Medewerkers krijgen veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Kom jij in zo’n omgeving goed tot je recht? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag kennis met je. Ook als we op dat moment geen passende vacature hebben.