Bedrijfsgegevens.

Hoe staat mijn klant of prospect er financieel voor? Wie is er eigenlijk tekenbevoegd? Maakt dit bedrijf onderdeel uit van een groter concern? Wie kan ik allemaal benaderen voor mijn B2B-marketingcampagne? Als je bedrijfsgegevens zoekt en wilt opvragen, ben je bij Company.info aan het juiste adres. Wij bieden inzicht in onder meer adresinformatie, concernrelaties, financiële kerncijfers, originele jaarrekeningen, bestuurdersinformatie en geografische ligging.

Alle benodigde bedrijfsinformatie om succesvol zaken te doen

Voordat je een groot contract sluit met een nieuwe of bestaande klant, wil je graag de financiële status checken. Zijn ze in staat om jouw factuur te betalen? En is degene met wie je het contract sluit wel tekenbevoegd? Company.info geeft inzicht in kwalitatieve, actuele en complete bedrijfsinformatie over alle Nederlandse bedrijven en haar bestuurders. Denk hierbij aan alle financiële en algemene informatie uit het Handelsregister, verrijkt met andere databronnen, waaronder:

In het online portal van Company.info vind je gemakkelijk alle bedrijfsgegevens over uw zakenrelaties, zoals het KvK-nummer en de officiële bedrijfsnaam uit het Handelsregister. Bekijk meteen alle jaarverslagen om de financiële gezondheid van uw klant te achterhalen. Deze informatie komt van pas bij:

  • het uitbrengen van offertes; 
  • het sluiten van contracten; 
  • het nabellen van openstaande debiteuren. 

Naast data uit het Handelsregister bieden wij nog veel meer bedrijfsgegevens:

Verrijk je eigen systeem en schoon het op

Je CRM-, ERP- of ander systeem opschonen is veel werk. Althans, als je dit handmatig doet. Koppel de API’s van Company.info om elk nieuwe klantprofiel bij invoer te verrijken met alle gewenste bedrijfsgegevens. Zo weet je precies met wie je zakendoet, voorkom je dubbele klantprofielen in je systeem en blijft je CRM up to date.

Probeer Company.info gratis.

7 dagen toegang. Geen betaalgegevens nodig. Stopt automatisch. Start direct.

Probeer gratis