Bedrijfsgegevens.

Hoe staat mijn klant of prospect er financieel voor? Wie is er eigenlijk tekenbevoegd? Maakt dit bedrijf onderdeel uit van een groter concern? Wie kan ik allemaal benaderen voor mijn B2B-marketingcampagne? Als je bedrijfsgegevens zoekt en wilt opvragen, ben je bij Company.info aan het juiste adres. Wij bieden inzicht in onder meer adresinformatie, concernrelaties, financiële kerncijfers, originele jaarrekeningen, bestuurdersinformatie en geografische ligging.

Alle benodigde bedrijfsinformatie om succesvol zaken te doen

Voordat je een groot contract sluit met een nieuwe of bestaande klant, wil je graag de financiële status checken. Zijn ze in staat om jouw factuur te betalen? En is degene met wie je het contract sluit wel tekenbevoegd? Company.info geeft inzicht in kwalitatieve, actuele en complete bedrijfsinformatie over alle Nederlandse bedrijven en haar bestuurders.

Meer weten over onze data?

Ontdek hoe wij precies komen aan de meest actuele en gedetailleerde informatie over bedrijven en instellingen. Download gratis de factsheet 'Data'.

Alle data verzameld op één plek

In het online portal van Company.info vind je alle bedrijfsgegevens over jouw zakenrelaties verzameld op één plek. Onze database geeft een rijk beeld van elke organisatie met inzicht in diverse bedrijfskenmerken, waaronder:

Schoon je eigen systemen op en verrijk het automatisch via API’s

Je CRM-, ERP- of ander systeem opschonen is veel werk. Althans, als je dit handmatig doet. Koppel de API’s van Company.info om elk nieuwe klantprofiel bij invoer te verrijken met alle gewenste bedrijfsgegevens. Zo weet je precies met wie je zakendoet, voorkom je dubbele klantprofielen in je systeem en blijft je CRM up to date.

Probeer Company.info gratis.

7 dagen toegang. Geen betaalgegevens nodig. Stopt automatisch. Start direct.

Probeer gratis