Bedrijfsgegevens.

Weten hoe je klant of prospect er financieel voor staat? Of wie er tekenbevoegd is? Wil je erachter komen of een bedrijf onderdeel uitmaakt van een concern? Of ben je op zoek naar nieuwe prospects voor je B2B-marketingcampagnes? Met de bedrijfsgegevens van Company.info kom je erachter. Wij bieden inzicht in adresinformatie, concernrelaties, financiële prestaties, originele jaarrekeningen, uittreksels en bestuurdersinformatie. En dat van alle bedrijven in Nederland.

Alle benodigde bedrijfsgegevens om succesvol zaken te doen.

Voordat je een groot contract sluit met een nieuwe of bestaande klant, wil je weten hoe het bedrijf ervoor staat. Zijn er het afgelopen jaar bijvoorbeeld veel bestuurswisselingen geweest? Zien de winst-verliescijfers er rooskleurig uit? Of zijn er surseances van betaling geweest? En is degene met wie je het contract sluit wel tekenbevoegd? Aan de hand van die informatie kun jij beter beslissen om wel of geen zaken te doen. Bij Company.info kun je al die bedrijfsgegevens opvragen. Je krijgt in een mum van tijd inzicht in kwalitatieve, actuele en complete bedrijfsgegevens en -kenmerken over alle Nederlandse bedrijven en haar bestuurders, waaronder:

Meer weten over onze data?

Ontdek hoe wij precies komen aan de meest actuele en gedetailleerde informatie over bedrijven en instellingen. Download gratis de factsheet 'Data'.

Bedrijfsgegevens opvragen zoals jij wilt.

Die bedrijfsgegevens ontvang je op de manier die bij jou past: online in ons portal, automatisch in je systemen via API’s of als los databestand.

Alle bedrijfsgegevens op één plek in het online portal

In het online portal van Company.info vind je alle bedrijfsgegevens over jouw zakenrelaties verzameld op één plek. Die gegevens zijn realtime beschikbaar. Je kunt hier dus 24/7 bij.

Meer over het online portal

Verrijk bedrijfsgegevens van klanten automatisch in je systeem via API’s

Ook kun je de bedrijfsgegevens van klanten in je CRM-, ERP- of ander systeem automatisch laten verrijken door de API’s van Company.info te integreren. Bij iedere nieuwe klantinvoer worden bedrijfsgegevens dan automatisch aangevuld. Zo weet je precies met wie je zakendoet.

Meer over API's in je systeem

Bedrijfsgegevens ontvangen als los databestand

Wil je je relatiebestand opschonen, omdat je binnenkort overstapt op een ander CRM-systeem? Of wil je nieuwe klanten werven en heb je een leadlijst nodig van bedrijven met dezelfde kenmerken als je best converterende klanten? Dan past een los databestand het beste bij jou. Wij leveren die op in het gewenste formaat zodat je er direct mee aan de slag kunt.

Meer over losse levering

Wegwijzer Externe B2B Data.

Download gratis dé inspiratiegids voor innovatieve, externe datatoepassingen.

Probeer Company.info gratis.

7 dagen toegang. Geen betaalgegevens nodig. Stopt automatisch. Start direct.

Probeer gratis