Bedrijfsnieuws.

Klantinzicht met zakelijk nieuws op maat

Direct bedrijfsrisico’s spotten in het belang van risicomanagement? Snel nieuwe verkoopkansen ontdekken voor optimale leadgeneratie? Altijd op de hoogte zijn van het laatste bedrijfsnieuws over klanten en leads ter ondersteuning van goed relatiebeheer? Dankzij het bedrijfsnieuws en de nieuws alerts van Company.info ben jij altijd op de hoogte van wat er speelt bij klanten en leads en kun je daar gericht naar handelen.

Actueel bedrijfsnieuws en nieuws alerts

Door op de hoogte te zijn van relevant nieuws vergroot je je inzicht in ontwikkelingen bij klanten, prospects, relaties of concurrenten. Het bedrijfsnieuws helpt om in te schatten hoe het gaat binnen een sector of bij een bepaalde organisatie.
Uit meer dan 1500 relevante bronnen selecteren wij het meest relevante bedrijfsnieuws. Zo ben jij altijd op de hoogte van alle ins en outs over klanten en leads.

 • 24/7 op de hoogte van het laatste bedrijfs- en sectornieuws over klanten en leads.

 • Nieuws uit alle handelsregisterpublicaties, Rechtspraak.nl, het Faillissements- en Insolventieregister, landelijke en regionale media.

 • Kies zelf hoe je het bedrijfsnieuws wilt zien: online, in je mailbox of direct in je eigen systeem.

Vergroot inzicht, spot risico’s en nieuwe kansen

Positieve of negatieve nieuwsberichten hebben invloed op zakelijke keuzes die je maakt. Bedrijfsnieuws is daarom een waardevolle aanvulling op het risicomanagement of relatiebeheer. Zodra je weet wat er speelt bij (potentiële) klanten, kun je effectiever relaties beheren. Je spot sneller nieuwe verkoopkansen en bedrijfsrisico’s bij huidige klanten. Vergroot met bedrijfsnieuws je klantinzicht.

Meer sales triggers
Op zoek naar nieuwe verkoopkansen? Leer meer over sales triggers.

Meer weten over onze data?

Ontdek hoe wij precies komen aan de meest actuele en gedetailleerde informatie over bedrijven en instellingen. Download gratis de factsheet 'Data'.

Optimale leadgeneratie dankzij het laatste nieuws

Voor leadgeneratie is het van groot belang om op de hoogte te zijn van het laatste bedrijfsnieuws. Zo helpt het inzicht in het up-to-date zakelijke nieuws om:

 • het haakje voor klantcontact te vinden;

 • klantgesprekken goed voor te bereiden;

 • leads op het juiste moment met de juiste boodschap te benaderen.

Relevant bedrijfsnieuws dankzij diverse databronnen

Company.info selecteert uit meer dan 1500 databronnen voor jou het meest relevante bedrijfsnieuws. Bronnen zijn o.a. Rechtspraak.nl, het Centraal Insolventieregister, het FD, de KvK (Handelsregister publicaties), het Faillissementsregister, landelijke en regionale media. Alle nieuwsartikelen worden gescreend, ontdubbeld en tot slot gekoppeld aan die bedrijven en sectoren, die in de artikelen voorkomen.

Bedrijfsnieuws op de manier die bij jou past

Bedrijfsnieuws via het online portal van Company.info 

 • Krijg overzicht van al het nieuws met uitgebreide filtermogelijkheden.

 • Ontvang relevant nieuws over een specifiek bedrijf.

 • Stel gemakkelijk zelf nieuws alerts in en ontvangt een mail met een link naar het nieuws dat is verschenen over de bedrijven en sectoren die je volgt.

Bedrijfsnieuws in je eigen systeem

 • Ontvang automatisch notificaties als er relevante nieuwsartikelen zijn gepubliceerd waarin uw klant of prospect voorkomt.

 • Krijg inzicht of de strekking van een artikel positief of negatief is met de nieuwssentiment score.

Probeer Company.info gratis.

7 dagen toegang. Geen betaalgegevens nodig. Stopt automatisch. Start direct.

Probeer gratis