B2B-leadgeneratie.

Relevante leads met de hoogste conversiekans

Op zoek naar nieuwe, kwalitatief goede leads met een hoge scoringskans? Weten welke bedrijven je op welk moment het beste kunt benaderen? Met Company.info vind je de leads met de hoogste kans op conversie.

Verhoog de succeskans van marketingcampagnes

Zijn bedrijven die onlangs zijn verhuisd voor jou interessant? Lever jij diensten of producten die interessant zijn voor bedrijven die MVO hoog op de agenda hebben staan? Of ben jij op zoek naar organisaties die lijken op jouw best converterende klanten? Met de data van Company.info vind je de leads met de hoogste scoringskans. Selecteer in onze bedrijfsdatabase op:

 • Veranderingen bij organisaties
  Groeit het personeelsbestand of zijn er veranderingen in het management? Dit kunnen triggers zijn voor een klantbehoefte waarin jouw bedrijf voorziet.

 • Bedrijfsnieuws
  Company.info koppelt bedrijfsnieuws uit meer dan 1500 bronnen aan bedrijfsprofielen.

 • Webdata
  Doorzoek geautomatiseerd de content van websites van bedrijven op trefwoorden.

Twijfel je welke doelgroepen je het best kunt selecteren? Maak dan gebruik van onze marketing voorspelmodellen.

Datagedreven B2B online marketing?

Lees de 4 tips om meer rendement uit je online marketing te halen. Download het whitepaper ‘Datadriven online marketing voor B2B’.

Versnel leadgeneratie met de tools van Company.info

Verkort je sales funnel door snel de juiste leads te selecteren uit onze bedrijfsdatabase:

 • Leadgeneratie
  Selecteer snel en eenvoudig prospectlijsten op basis van de door jou gewenste segmentatiecriteria zoals SBI-code, aantal medewerkers, omzet, locatie of rechtsvorm.

 • Segmentatie
  Maak klantsegmenten op basis van bedrijfsnieuws of trefwoorden op de website. Denk bijvoorbeeld aan de markten waarin een bedrijf actief is, verhuizingen of het aantal openstaande vacatures.

 • DMU
  De kortste weg naar succes is contact met de beslisser. Vind de beslisser door informatie over concernrelaties, bestuurders, enig aandeelhouders en overige belangen.

Meer weten over B2B-leadgeneratie?

Ontdek hoe je meer kwalitatieve leads vindt die sneller converteren. Download gratis de factsheet ‘B2B-leadgeneratie’.

Ontvang de leads zoals jij het wilt .

Direct in je systeem

 • Bepaal selectiecriteria en haal automatisch ontdubbelde leads op in je CRM- of ERP-systeem via onze API’s.

Online en/of als los bestand

 • Geef je wensen voor nieuwe leads door en wij maken de selectie voor je. Krijg de leads als online bestand aangeleverd zodat je ze kunt downloaden of opslaan om later nog eens te gebruiken. Of ontvang van ons een los databestand.

Wil je meer weten?

Wil je aan de slag met B2B-leadgeneratie? Vul hieronder je contactgegevens in. Een consultant neemt binnen 1 werkdag contact met je op.