De cases van Company.info.

Of je nu de beste leads wilt vinden of bedrijfsrisico’s wilt checken… Slimmere zakelijke beslissingen maak je alleen als je de juiste informatie over bedrijven hebt. Precies díe info krijg je via Company.info. Geleverd zoals jij wilt: via ons online portal, data-integraties, de KYC.app, onze marktanalysetool Marktview of via een op maat gemaakt databestand. Benieuwd hoe onze klanten die gebruiken en welke resultaten ze ermee hebben geboekt? Lees verder!

  • Bedrijfsinformatie en tooling voor Marketing, Sales, Compliance en Data Analytics
  • Ontdek met welke klanten wij dagelijks samenwerken
  • Lees hoe je bedrijfsprocessen efficiënter inricht met behulp van B2B-data
Bekijk alle cases

Spraakmakende cases

Vattenfall

Scherper marktinzicht door de inzet van slimme data

Vattenfall wilde het leadgeneratieproces optimaliseren door precies in beeld te hebben welke bedrijven interessant zijn voor hun producten en diensten. Company.info heeft daar met marktsegmentatie mee geholpen. Resultaat: MQL’s worden nu sneller omgezet naar SQL’s.

MarketingWebsitecrawlingMarktsegmentatie & marktbewerkingLeadgeneratie
Eneco

Effectief groeikansen identificeren met Company.info data

De data van Company.info spelen een grote rol bij het identificeren van groeikansen en het maken van doelgroepselecties bij Eneco. Ook in verschillende modellen worden Company.info data gebruikt.

Data AnalyseGebruik van ruwe dataData on demand
CBRE

Iedere compliance check duurt nu maar 5 minuten in plaats van 20

CBRE wilde handmatige compliance checks automatiseren en versnellen. Daarvoor ontwikkelden zij een eigen compliance portal waar de API’s van Company.info in zijn geïntegreerd. Daardoor duren compliance checks nu maar 5 minuten in plaats van 20.

ComplianceKYC onboarding & monitoringData on demandAPI’sOnline portal
Grolsch

Meer sales efficiency dankzij een datagedreven leadaanvoer

De bieren van Grolsch moeten bij zoveel mogelijk horecazaken geschonken worden. Het online portal van Company.info helpt bij het automatisch genereren van leads: nieuwe of gewijzigde horecazaken. En de API’s van Company.info houden het CRM-systeem op orde.

SalesDatagedreven salesprocesLeadgeneratieData-integratie CRM- / ERP-systeemOnline portal

Alle Company.info cases

De company.info die je nodig hebt

Compliance

Bij het verifiëren van nieuwe relaties en het monitoren van huidige cliënten speelt kwalitatieve en betrouwbare bedrijfsinformatie een grote rol. Die kwaliteit en betrouwbaarheid waarborgen wij door bedrijfsinformatie uit een heleboel bronnen te structureren, analyseren en valideren. Zo creëren wij meer transparantie en vertrouwen waardoor jijrisico’s sneller inschat om zo beter te beslissen om wel of geen zaken te doen.

Meer over compliance
Marketing

Door slim gebruik te maken van bedrijfsinformatie en tools helpen wij marketeers om hun markt- en klantinzicht te vergroten en een 360-graden klantbeeld te creëren. Hiermee optimaliseer je je segmentatie, vind je B2B-leads met een hogere scoringskans en weet je welke bedrijven je wanneer het beste kunt benaderen en met welke boodschap. Daarmee verhoog je het aantal conversies op B2B-campagnes.

Meer over marketing
Sales

Company.info helpt sales professionals aan uitgebreide, overzichtelijke informatie over bedrijven om zo snel en makkelijk nieuwe klanten te vinden en verkoopkansen beter in te schatten. Door slim gebruik te maken van bedrijfsinformatie een tools krijg je inzicht in je markt en zie je direct waar kansen liggen om je marktaandeel te vergroten. Ook ontdek je makkelijk kansen voor cross- en upsells en je bereidt salesgesprekken tot in de puntjes voor. Via nieuws uit meer dan 1.500 bronnen weet je namelijk precies wat er bij klanten speelt.

Meer over sales
Data Analyse

Onze database is gevuld met de meest actuele en gedetailleerde informatie (500+ datakenmerken) over alle bedrijven en instellingen in Nederland op het niveau van concern, DMU en vestiging. Deze datakenmerken kunnen als grondstoffen worden geleverd voor jouw analyses en modellen. Ga er zelf mee aan mee aan de slag en ontdek waardevolle nieuwe inzichten.

Meer over data analyses

Kom in contact met ons.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen efficiënter te werken? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op