Doe de UBO-check .

Weet met wie je zakendoet

Wil je er zeker van zijn dat je zaken mag doen met een bedrijf? Nemen de Customer Due Diligence (CDD) processen veel tijd in beslag? Maak dan gebruik van de UBO-check van Company.info. Wij maken concernrelaties helder inzichtelijk, zodat het snel duidelijk is wie de uiteindelijk belanghebbende (Ultimate Benificial Owner of UBO) is van een bedrijf.

UBO-check geeft inzicht in historie van bedrijfseigenaar

Komt de UBO van jouw klant voor op de Politically Exposed Person (PEP) lijst? Zijn er ooit sancties tegen hem of haar getroffen door Interpol, DNB of de AFM? Is hij of zij negatief in het nieuws geweest of is hij ooit failliet gegaan? De UBO-check van Company.info maakt duidelijk of de eigenaar van het bedrijf ooit buiten zijn boekje is gegaan. Zo wordt risicomanagement een stuk eenvoudiger.

  • Achterhaal de UBO op basis van de meest actuele of juist historische data;

  • Check eenvoudig of de UBO voorkomt op PEP- en sanctielijsten of is genoemd in de media;

Achterhaal UBO’s via het online portal of direct in je eigen systeem via onze API’s. Je kunt ook kiezen voor een losse datalevering. Naast UBO data ontvang je ook informatie rondom PEP- en sanctielijsten.

Compliance check geeft inzicht in concernstructuur

Bedrijven in de financiële sector die moeten voldoen aan de Wet ter voorkoming van witwassen en financiering terrorisme (Wwft) zijn in het kader van Know Your Customer (KYC) en KYC compliance verplicht om de identiteit van de UBO vast te stellen. Maar weten hoe bedrijfs- en eigenarenstructuren en concernrelaties in elkaar zitten geeft ook andere organisaties veel inzicht. Niet alleen in het kader van Customer Due Diligence, maar ook omdat je bijvoorbeeld op basis van klantinzicht een moeder- of zusterorganisatie klant kunt maken.

Krijg inzicht in achtergrond van de UBO.

Daarnaast geeft de UBO check van Company.info inzicht in het zakelijk adres, (historische) functies en het netwerk van de UBO. Ook dit is niet alleen handige informatie vanuit compliance-oogpunt, maar ook voor sales en marketing. Wil je meer weten over de UBO controle? Vul hieronder je contactgegevens in en een consultant neemt binnen 1 werkdag contact met je op.

Aan de slag.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en een consultant neemt binnen 1 werkdag contact met je op.

Wij gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen. Lees hierover meer in ons privacy statement.