Support.

Heb je vragen over de mogelijkheden en het gebruik van de bedrijfsinformatie en slimme dataservices van Company.info? Op onze supportpagina’s vind je meer informatie over data-integraties, een selectie van demo’s en veelgestelde vragen.

Demo's.

Laat data voor je werken. Bekijk de productvideo’s en ontdek de mogelijkheden en beschikbaarheid van onze bedrijfsinformatie.

Bekijk onze demo's

API's en data-integraties.

Maak de gewenste bedrijfsinformatie direct toegankelijk in je eigen systeem met onze API’s of kant-en-klare data-integraties. Zo ben je verzekerd van complete, juiste en actuele data in alle bedrijfsprocessen.

Bekijk onze API's en data-integraties

Webinars.

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze dataservices en hoe die voor jouw organisatie kunnen werken? Bekijk onze webinars.

Bekijk onze webinars

Onze veelgestelde vragen.

Heb je vragen over de prijzen, abonnementen, bedrijfsinformatie, toegang of het gebruik van Company.info? Vindt op onze FAQ pagina alle informatie die soms wat complexer kan zijn.

Kom in contact met ons.

Kun je op deze pagina niet vinden wat je zoekt? Heb je andere vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op, als je vraag onbeantwoord blijft. Wij bieden je graag ondersteuning en helpen je zo snel mogelijk weer op weg.

Neem contact op