Support.

Heb je vragen over de mogelijkheden en het gebruik van de bedrijfsinformatie en slimme dataservices van Company.info? Op onze supportpagina’s vind je meer informatie over data-integraties, een selectie van demo’s en veelgestelde vragen.

Data direct in je systeem.

Maak de gewenste bedrijfsinformatie direct toegankelijk in je eigen systeem met onze API’s. Zo ben je verzekerd van complete, juiste en actuele data in alle bedrijfsprocessen.

Meer over onze API's

Plugins.

Voor een groot aantal oplossingen zoals Salesforce, Microsoft Dynamics CRM en SAP, zijn kant-en-klare oplossingen beschikbaar om de kwaliteit van relatiegegevens eenvoudig op topniveau te brengen en te houden.

Meer over onze plugins

Demo's.

Laat data voor je werken. Bekijk de productvideo’s en ontdek de mogelijkheden en beschikbaarheid van onze bedrijfsinformatie.

Bekijk demo's

Onze veelgestelde vragen.

Heb je vragen over de prijzen, abonnementen, bedrijfsinformatie, toegang of het gebruik van Company.info? Vindt op onze FAQ pagina alle informatie die soms wat complexer kan zijn.

Kom in contact met ons.

Kun je op deze pagina niet vinden wat je zoekt? Heb je andere vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op, als je vraag onbeantwoord blijft. Wij bieden je graag ondersteuning en helpen je zo snel mogelijk weer op weg.

Neem contact op