API's.

Company.info biedt 300+ API’s om data bij invoer te valideren en te verrijken. Kies welke informatie je nodig hebt om je gegevens volledig en actueel te maken in je systeem en bekijk de mogelijkheden.

Adressen Logo

Adressen

Zorg voor volledige en correcte adressen in je CRM, website of webshop. Een beperkte handmatige invoer volstaat om adressen automatisch aan te vullen.

Bekijk de adressen API's
Bedrijfsgegevens Logo

Bedrijfsgegevens

Profiteer van complete bedrijfsgegevens in je klantsysteem. Verrijk klantinfo met o.a. BTW- en KvK-nummers, bestuurders en omzet. Voorkom duplicaten en veroudering automatisch.

Bekijk de bedrijfsgegevens API's
Compliance Logo

Compliance

Breng de concernstructuur van een bedrijf in kaart en bepaal de UBO. Check UBO's op PEP, sancties en negatief nieuws. Automatiseer compliance processen in je klantacceptatiesysteem.

Bekijk de compliance API's
Financiële informatie Logo

Financiële informatie

Krijg inzicht in de kredietwaardigheid van bedrijven of consumenten. Check de financiële prestaties van bedrijven door inzicht in o.a. jaarrekeningen en uittreksels.

Bekijk de API's met financiële informatie
Vastgoed Logo

Vastgoed

Haal officiële documenten van het Kadaster en NBWO direct in je eigen systeem. Denk aan eigendomsberichten, hypothecaire berichten, Kadastrale kaarten of koopsommen overzichten.

Bekijk de vastgoed API's
Marketing en Sales Logo

Marketing en Sales

Verrijk je klant- en prospectdata met relevante marketing en sales kenmerken voor een volledig klantbeeld. Denk aan informatie over de branche, duurzaamheid en openstaande vacatures.

Bekijk de API voor Marketing en Sales

Kant-en-klare data-integraties voor CRM- ERP-, en softwaresystemen.

Company.info levert in samenwerking met haar partners een breed aanbod data-integraties. Voor een groot aantal oplossingen zoals Salesforce, Exact Synergy, Microsoft Dynamics en Sugar CRM, zijn kant-en-klare oplossingen beschikbaar om de datakwaliteit in deze pakketten eenvoudig te verbeteren.

Heb je vragen?

Neem direct contact met ons op.

Neem contact op