Marktanalyse tool Marktview.

Zelfstandig marktanalyses en doelgroepselecties maken

Heb jij relevante inzichten nodig voor je marketing- of salesplanning? Wil jij het marktaandeel of de potentie bij huidige klanten nauwkeurig bepalen? Of ben je op zoek naar kansrijke B2B-doelgroepen? Met de marktanalyse tool Marktview van Company.info krijg je inzicht in je markt en klanten. Zo speel je gericht in op echte kansen en verhoog je het succes van je marketing- en salescampagnes.

Marktbewerking via Marktview

Marktview is een marktanalyse tool waarmee je gerichte marktbewerking doet door specifieke B2B-doelgroepselecties en analyses te maken. In Marktview vind je alle bedrijven in Nederland en België. Vanuit die bedrijven maak je jouw doelgroepselectie door te segmenteren op kenmerken die voor jou relevant zijn. Je hebt keuze uit ruim 100 kenmerken. Denk aan branche, aantal medewerkers, groeiende bedrijven, wagenpark informatie en concernrelaties. Je doelgroepselectie laat je meteen zien hoe groot de potentie binnen die markt is.

Ook kun je je eigen klanten in de marktanalyse tool Marktview inladen en direct zien welke kenmerken zij hebben. Zoek aan de hand van die kenmerken nieuwe leads voor leadgeneratie. Deze leads verhogen de kans op succes, omdat ze lijken op bedrijven die al klant bij je zijn. In Marktview zie je op basis van je klanten ook hoe goed je al bent vertegenwoordigd binnen je markt en waar nog kansen liggen. Met dit marktinzicht zet je heel gericht marketing- en salescampagnes op en haal je meer conversie.

  • Breng je marktpotentieel in kaart en bepaal markt- en doelgroepen

  • Ontdek nieuwe leads voor je B2B-leadgeneratie aan de hand van je klant look-a-likes

  • Benader kwalitatief goede leads met de hoogste potentiële omzet

  • Ontdek in welke regio’s en branches je onder- en oververtegenwoordigd bent

Marktview in 3 varianten

Bekijk prijzen

WebAnalytics.app

Met WebAnalytics.app heb je inzicht in de bedrijfskenmerken en het gedrag van organisaties die jouw website bezoeken.  Je ziet in één oogopslag in welke branches je websitebezoekers werkzaam zijn, wat de grootte van bedrijven is en waar in Nederland ze gevestigd zijn.

Meer over WebAnalytics.app

Marktview Business

Met Marktview Business segmenteer je de totale markt van bedrijven in Nederland en België makkelijk tot jouw relevante doelgroep. Dit doe je door bedrijven te selecteren op basis van kenmerken die voor jou relevant zijn. Je doelgroepselectie exporteer je vervolgens voor je marketing- en salescampagnes.

Meer over Marktview Business

Marktview Pro

Met Marktview Pro maak je doelgroepselecties én kun je klantanalyses doen door je eigen klantdata te integreren. Die worden gematcht met alle bedrijven in Nederland en België. Hiermee krijg je inzicht in de belangrijkste bedrijfskenmerken van je huidige klanten. Ook zie je direct in welke provincies je over- en ondervertegenwoordigd bent. En maak je prospectlijsten, dan worden je klanten hier uit gefilterd.

Vraag informatie aan

Meer weten over onze Marktview abonnementen?

Ontdek welke features er in de 3 varianten van Marktview zitten en bepaal zo welke variant het beste bij jouw gebruik past. Download gratis het factsheet ‘Marktview’.

Probeer Marktview gratis.

Vraag een gratis proefabonnement aan

Marketing
  • 5 dagen lang gratis gebruikmaken van Marktview

  • Breng je marktpotentieel in een paar klikken in kaart

  • Maak doelgroepselecties aan de hand van specifieke kenmerken

  • Beschik over de juiste adressen en bedrijfsgegevens van prospects

  • Krijg een actueel en gedetailleerd inzicht in je relevante markt

  • Stopt automatisch

Bekijk de betaalde abonnementen
Marketing

Marktview ondersteuning nodig?

Wil jij relevante inzichten voor je marketing- of salesplanning? De marktanalyse tool Marktview van Company.info geeft je direct het gewenste marktinzicht. Hiermee maak je specifieke doelgroepselecties, ontdek je nieuwe prospects en kansen bij huidige klanten en richt je je marketing- en salescampagnes alleen op bedrijven die er voor jou toe doen. Onze consultants helpen je tijdens een demo graag op weg.

Aan de slag.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en een consultant neemt binnen 1 werkdag contact met je op.

Wij gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen. Lees hierover meer in ons privacy statement.