WebAnalytics.app

Dé B2B uitbreiding op Google Analytics

Precies weten welk type bedrijven op je website komen? Company.info levert je met WebAnalytics.app inzicht in bedrijfskenmerken van organisaties die jouw website bezoeken en in het klikgedrag.

Meer conversie en leads door inzicht in zakelijke websitebezoekers.

Richt je je op bedrijven met een schuin dak? Of zijn bedrijven met een wagenpark juist interessant voor jouw product of dienst? Met WebAnalytics.app weet je precies of je de juiste bezoekers naar je website trekt.

 • Ontdek het profiel van je websitebezoekers
  Krijg inzicht in het profiel van je zakelijke websitebezoekers. Je hebt inzicht in meer dan 100 kenmerken per bezoeker. Denk aan informatie over de branche waarin een bedrijf werkzaam is, het wagenpark en het pand waarin ze gevestigd zijn.

 • Signaleer trends
  Verzamel bezoekersgegevens om trends te signaleren op specifieke webpagina’s. Onderzoek bijvoorbeeld of verschillende type bedrijven een afwijkend klikgedrag vertonen.

 • Optimaliseer webpages en campagnes
  Ontdek of de bedrijven die vanuit SEO, SEA en campagnes op je website komen in branches werkzaam zijn waar jij je op richt en zie welk klikgedrag zij vertonen. Kom er zo achter of campagnes succesvol zijn en waar je moet bijsturen. Of start gericht nieuwe campagnes.

De perfecte B2B aanvulling op Google Analytics.

AVG-Proof

We verzamelen geen persoonsgegevens. De statistieken zijn niet te herleiden naar natuurlijke personen.

Eenvoudig te begrijpen dashboard

In één overzicht zie je precies of je de juiste doelgroep naar je website trekt.

Inzicht in bedrijfsprofielen

WebAnalytics.app geeft je waardevolle inzichten in bedrijfsprofielen van je websitebezoekers, bovenop pagina statistieken.

Haal meer rendement uit je website .

Met WebAnalytics.app zie je niet alleen hoeveel bedrijven uit je doelgroep jouw website bezoeken en waar ze gevestigd zijn. Deze aantallen worden ook afgezet tegen de totale markt.

Stel je bent een groothandel in de bouw en je hebt vestigingen in Leeuwarden en Friesland. Uit WebAnalytics.app blijkt:

 • 7% van alle bedrijven in de bouw in Groningen bezoekt je website
 • 2% van alle bedrijven in de bouw in Friesland bezoekt je website

Je bereik in Groningen is dus groter dan in Friesland. Op basis van deze inzichten is het de moeite waard om (extra) (online)campagnes in te zetten op bouwbedrijven in Friesland.

WebAnalytics.app in 3 varianten.

WebAnalytics.app

 

Krijg inzicht in meer dan 100 bedrijfskenmerken en het klikgedrag van de bedrijven die jouw website bezoeken.

 

 

Prijs: € 250 per maand

Vraag demo aan

Marktview Business + WebAnalytics.app

Krijg inzicht in de bedrijven die jouw website bezoeken. Bekijk en exporteer herkende bedrijven. Target deze bedrijven direct in je marketingcampagnes.

 

Prijs: € 749 per maand

Vraag demo aan

Marktview Pro + WebAnalytics.app

 

Krijg inzicht in de bedrijven die jouw website bezoeken. Bekijk en exporteer herkende bedrijven. Integreer klantdata en weet wat het klikgedrag van bestaande  klanten is.


Prijs: € 1.295 per maand

Vraag demo aan

Ontdek de mogelijkheden van de WebAnalytics.app.

Ben je opzoek naar een aanvullende tool op Google Analytics? Of wil je simpelweg een gedetailleerder beeld van het profiel van je websitebezoekers? WebAnalytics.app van Company.info geeft je het gewenste inzicht. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden tijdens een online demo.

Vul het contactformulier in en een consultant neemt binnen 1 werkdag contact met je op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

Vraag demo aan.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een online demo aan!

Wij gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen. Lees hierover meer in ons privacy statement.