Marktview Web Analytics.

Dé B2B uitbreiding op Google Analytics

Precies weten welk type bedrijven op je website komen? Company.info levert je met Marktview Web Analytics inzicht in bedrijfskenmerken van organisaties die jouw website bezoeken en in het klikgedrag.

Meer conversie en leads door inzicht in zakelijke websitebezoekers

Richt je je op bedrijven met een schuin dak? Of zijn bedrijven met een wagenpark juist interessant voor jouw product of dienst? Met Marktview Web Analytics weet je precies of je de juiste bezoekers naar je website trekt.

 • Ontdek het profiel van je websitebezoekers
  Krijg inzicht in het profiel van je zakelijke websitebezoekers. Je hebt inzicht in meer dan 100 kenmerken per bezoeker. Denk aan informatie over de branche waarin een bedrijf werkzaam is, het wagenpark en het pand waarin ze gevestigd zijn.

 • Signaleer trends
  Verzamel bezoekersgegevens om trends te signaleren op specifieke webpagina’s. Onderzoek bijvoorbeeld of verschillende type bedrijven een afwijkend klikgedrag vertonen.

 • Optimaliseer webpages en campagnes
  Ontdek of de bedrijven die vanuit SEO, SEA en campagnes op je website komen in branches werkzaam zijn waar jij je op richt en zie welk klikgedrag zij vertonen. Kom er zo achter of campagnes succesvol zijn en waar je moet bijsturen of start gericht nieuwe campagnes.

Afbeelding

De perfecte B2B aanvulling op Google Analytics

AVG-Proof

We verzamelen geen persoonsgegevens. De statistieken zijn niet te herleiden naar natuurlijke personen.

Eenvoudig te begrijpen dashboard

Bij Marktview Web Analytics houden we het graag simpel. In één overzicht zie je precies of je de juiste doelgroep naar je website trekt.

Inzicht in bedrijfsprofielen

Marktview Web Analytics geeft je waardevolle inzichten in bedrijfsprofielen van je websitebezoekers, bovenop pagina statistieken.

Afbeelding

Haal meer rendement uit je website

Met Marktview Web Analytics zie je niet alleen hoeveel bedrijven uit je doelgroep jouw website bezoeken en waar ze gevestigd zijn. Deze aantallen worden ook afgezet tegen de totale markt.

Stel je bent een groothandel in de bouw en je hebt vestigingen in Leeuwarden en Friesland. Uit Marktview Web Analytics blijkt:

 • 7% van alle bedrijven in de bouw in Groningen bezoekt je website
 • 2% van alle bedrijven in de bouw in Friesland bezoekt je website

Je bereik in Groningen is dus groter dan in Friesland. Op basis van deze inzichten is het de moeite waard om (extra) (online)campagnes in te zetten op bouwbedrijven in Friesland.

Marktview Web Analytics in 3 varianten

Marktview Web Analytics

Krijg inzicht in meer dan 100 bedrijfskenmerken en het klikgedrag van de bedrijven die jouw website bezoeken.

 

 

Prijs: € 250

Vraag demo aan

Marktview Business Web Analytics

Krijg inzicht in de bedrijven die jouw website bezoeken. Bekijk en exporteer herkende bedrijven. Target deze bedrijven direct in je marketingcampagnes.

 

Prijs: € 749

Vraag demo aan

Marktview Pro Web Analytics

Krijg inzicht in de bedrijven die jouw website bezoeken. Bekijk en exporteer herkende bedrijven. Integreer klantdata en weet wat het klikgedrag van bestaande  klanten is.


Prijs: € 1295

Vraag demo aan

Ontdek de mogelijkheden van Marktview Web Analytics voor jouw organisatie.

Ben je opzoek naar een aanvullende tool op Google Analytics? Of wil je simpelweg een gedetailleerder beeld van het profiel van je websitebezoekers? Marktview Web Analytics van Company.info geeft je het gewenste inzicht. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden tijdens een online demo.

Vul het contactformulier in en een consultant neemt binnen 1 werkdag contact met je op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

Vraag demo aan.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een online demo aan!

Wij gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen. Lees hierover meer in ons privacy statement.