Markt- en klantinzicht.

Voor marketingplanning en leadgeneratie

Wil je de marketingplanning optimaliseren aan de hand van relevante markt- en klantinzichten? Of nauwkeurig weten hoe de markt voor jouw specifieke product of dienst eruitziet? Met onze analyse software ontdek je de bedrijfskenmerken van je huidige klanten. En kun je voorspellen wie je potentiële klanten zijn en waar ze zich bevinden.

Actuele data voor een effectieve marketingplanning.

Geografisch profiel

Met Marktview, onze analyse software, beschik je 24/7 over up-to-date klant- en marktinformatie. Dit geeft relevante inzichten voor marketingplanning en B2B-leadgeneratie.

  • Achterhaal specifieke kenmerken van huidige klanten en voorspel welke bedrijven je potentiële nieuwe klanten zijn.

  • Segmenteer en selecteer de perfecte doelgroep voor jouw volgende campagne.

  • Ontdek regio’s en platforms waar je jouw doelgroep het beste kunt benaderen.

  • Vind bedrijven en ondernemers die geïnteresseerd én benaderbaar zijn.

Marketing

Wegwijzer Externe B2B Data.

Download gratis dé inspiratiegids voor innovatieve, externe datatoepassingen.

Krijg inzicht in jouw marktaandeel en klantprofiel

Weet jij wat jouw marktaandeel is? Voor welke klantprofielen heb jij het beste aanbod? In welke regio’s en branches presteer jij goed en waar liggen nieuwe kansen? Voor veel marketeers is Marktview hét platform dat centraal staat bij marketingplanning en B2B-leadgeneratie.

Marktview is een softwaretool die diepgaand inzicht geeft in alle organisaties in Nederland. Naast algemene bedrijfsinformatie is de database gemakkelijk uit te breiden is met extra bronnen, zoals data van websites (via IP-tracking of website crawling), responsdata van callcenters en bel-me-niet registraties. Door eigen klantinformatie in de Marktview software in te laden, is het mogelijk diepgaande marketinganalyses te doen en de resultaten weer te geven in marketing dashboards.

Meer weten over markt- en klantinzicht?

Ontdek hoe je inzicht krijgt in de potentiële markt voor jouw producten en diensten. Download gratis de factsheet ‘Markt- en klantinzicht’.

Inzicht in jouw marktaandeel en klantprofiel?

Benieuwd hoe onze Marktview dashboards klantinzicht en leads opleveren? Onze consultants helpen om de Marktview marketing analytics tool helemaal naar wens in te richten met gepersonaliseerde en gemakkelijk uit te breiden dashboards. Deze voldoen aan specifieke wensen om op basis van bepalende datakenmerken selecties en analyses te maken.

Aan de slag.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en een consultant neemt binnen 1 werkdag contact met je op.

Wij gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen. Lees hierover meer in ons privacy statement.