Markt- en klantinzicht.

Voor marketingplanning en leadgeneratie

Wil je de marketingplanning optimaliseren aan de hand van relevante markt- en klantinzichten? Of nauwkeurig weten hoe de markt voor jouw specifieke product of dienst eruitziet? Met onze analyse software ontdek je de bedrijfskenmerken van je huidige klanten. En kun je voorspellen wie je potentiële klanten zijn en waar ze zich bevinden.

Actuele data voor een effectieve marketingplanning

Met Marktview, onze analyse software, beschik je 24/7 over up-to-date klant- en marktinformatie. Dit geeft relevante inzichten voor marketingplanning en leadgeneratie.

  • Achterhaal specifieke kenmerken van huidige klanten en voorspel welke bedrijven je potentiële nieuwe klanten zijn.

  • Segmenteer en selecteer de perfecte doelgroep voor jouw volgende campagne.

  • Ontdek regio’s en platforms waar je jouw doelgroep het beste kunt benaderen.

  • Vind bedrijven en ondernemers die geïnteresseerd én benaderbaar zijn.

Datagedreven B2B online marketing?

Lees de 4 tips om meer rendement uit je online marketing te halen. Download het whitepaper ‘Datadriven online marketing voor B2B’.

Krijg inzicht in jouw marktaandeel en klantprofiel

Weet jij wat jouw marktaandeel is? Voor welke klantprofielen heb jij het beste aanbod? In welke regio’s en branches presteer jij goed en waar liggen nieuwe kansen? Voor veel marketeers is Marktview hét platform dat centraal staat bij marketingplanning en leadgeneratie.

Marktview is een softwaretool die diepgaand inzicht geeft in alle organisaties in Nederland. Naast algemene bedrijfsinformatie is de database gemakkelijk uit te breiden is met extra bronnen, zoals data van websites (via IP-tracking of website crawling), responsdata van callcenters en bel-me-niet registraties. Door eigen klantinformatie in de Marktview software in te laden, is het mogelijk diepgaande marketinganalyses te doen en de resultaten weer te geven in marketing dashboards.

Onze consultants helpen om de Marktview marketing analytics tool helemaal naar wens in te richten met gepersonaliseerde en gemakkelijk uit te breiden dashboards. Deze voldoen aan specifieke wensen om op basis van bepalende datakenmerken selecties en analyses te maken.

Wil je meer weten?

Benieuwd hoe onze Marktview dashboards klantinzicht en leads opleveren? Vul hieronder je contactgegevens in. Een consultant neemt binnen 1 werkdag contact met je op.