Website crawling.

Doorzoek bedrijfswebsites op trefwoorden

Hoe vind ik bedrijven die MVO belangrijk vinden; horecazaken die luxe koffie serveren of bedrijven die openstaan voor een specifieke verzekering? Vind een specifieke doelgroep door gericht de bedrijfswebsites te doorzoeken op trefwoorden met behulp van website crawling.

Segmenteer heel gericht

Het door marketeers meest gebruikte segmentatiecriterium is de SBI-branche omschrijving. Natuurlijk kun je hiermee al een mooie eerste selectie maken. Je kunt verder segmenteren op zaken als aantal werknemers, omzet of regio. Maar je segmentatie wordt nog veel gerichter als je organisatiewebsites doorzoekt op trefwoorden. Dat kan met website crawling. De informatie die je kunt achterhalen via webdata is eindeloos, omdat bedrijven hun meest onderscheidende activiteiten juist goed naar voren laten komen op hun website.

  • Ontdek met microsegmentatie prospects die goed passen bij jouw bedrijf.

  • Creëer specifieke doelgroepselecties die nog beter passen bij jouw producten- en/of dienstenaanbod.

  • Verhoog de conversiekans door nog gerichtere marketingcommunicatie.

  • Bespaar marketingkosten door alleen die bedrijven te benaderen die relevant zijn voor jouw propositie.

Hoe werkt website crawling van Company.info?

Company.info beheert een database met hierin alle tekstuele content van de websites van Nederlandse organisaties. Onze zoekmachine stelt je in staat om met behulp van vrije trefwoorden of volledige tekst te zoeken naar die bedrijven die deze woorden op hun website gebruiken. De mogelijkheden zijn eindeloos omdat bedrijfswebsites doorgaans alle activiteiten van de betreffende organisatie vermelden. Het bedrijf is immers trots zijn op zijn producten, dienstverlening, klanten, partners, sponsoring, bedrijfsdoelstellingen, referenties, (ISO-)normeringen, etc.

Meer weten webdata?

Ontdek hoe je een gedetailleerd inzicht krijgt in de daadwerkelijke bedrijfsactiviteit(en) van een bedrijf. Download gratis de factsheet 'Webdata'.

Integreer webdata in je marketingbeleid.

Je kunt webdata op allerlei verschillende manieren in je marketingbeleid integreren:
in  markt- en klantanalyses;
bij leadgeneratie;
en voor het maken van marketing voorspelmodellen.

Aan de slag.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en een consultant neemt binnen 1 werkdag contact met je op.