Slimme prospecting tools waarmee je je salesfunnel vult.

Vind kansrijke prospects voor succesvolle salesgesprekken

Met de prospecting tools van Company.info vind je snel de juiste prospects die interesse hebben in jouw producten of diensten. En ze geven je de informatie die je nodig hebt om een salesgesprek goed voor te bereiden. Van welke B2B-prospecting tool je gebruikmaakt, kies jij. Online via onze portal of Marktview, direct in je CRM- of ERP-systeem of als los databestand.

Een goed gevulde sales funnel vol kansen

Is je prospecting op orde, dan bepaalt dat voor een groot deel of jouw salesfunnel goed gevuld en succesvol is. Met prospecting maak en houd je je prospectlijsten voor new business actueel. Die prospects kun je ook benaderen met een marketingcampagne op LinkedIn of via een callcenter. Zo zorg je continu voor nieuwe aanwas van potentiële kopers. Company.info helpt je met sales prospecting tools bij het zoeken en vinden van de juiste prospects. In onze bedrijfsdatabase segmenteer en selecteer je makkelijk bedrijven aan de hand van kenmerken die voor jou relevant zijn, zoals:

 • Veranderingen bij organisaties
  Denk aan groei in personeelsbestand of verandering van het management. Dit kunnen triggers zijn voor een klantbehoefte waarin jouw bedrijf voorziet.

 • Nieuws bij je prospects
  Ontvang relevant bedrijfsnieuws dat geselecteerd wordt uit meer dan 1500 nieuwsbronnen en inzicht geeft in de door jou geselecteerde bedrijfsprofielen.

 • Webcontent
  Krijg inzicht in relevante bedrijven door webcontent van bedrijfswebsites automatisch te doorzoeken op trefwoorden die relevant zijn voor jouw prospecting.

 • Kenmerken die voor jou relevant zijn
  Richt je je op bedrijven in een bepaalde regio? Hier zoek je heel gericht naar in onze bedrijfsdatabase. Maar ook op omzet, branche, stad, SBI-code vind jij geschikte prospects.

 • IP-tracking
  Krijg een seintje van bedrijven die jouw website hebben bezocht en zie welke pagina’s zij hebben bekeken. Deze bedrijven hebben hoogstwaarschijnlijk interesse in jouw producten. Volg je hen op met een retargetingcampagne of een telefoontje, dan is de kans op succes groot.

Meer B2B-salessucces?

Ontdek hoe je binnen 5 stappen meer B2B-salessucces bereikt. Download het whitepaper ‘Effectieve sales dankzij datadriven selling’.

Probeer Company.info

Vraag een gratis proefabonnement aan

Geografisch profiel
 • 1 week lang gratis gebruikmaken van onze online portal

 • 10 bedrijfsprofielen inzien

 • 10 bedrijven exporteren

 • Toegang tot Company.info bedrijfsnieuws

 • Leads met hoogste kans op conversie

Bekijk de betaalde abonnementen
Sales

De beste prospecting tools om jouw B2B prospecting mee te optimaliseren

Company.info biedt jou verschillende prospecting tools om snel de juiste prospects voor jouw sales funnel mee te selecteren.

Het online portal

In onze prospecting tool het online portal selecteer je heel gericht bedrijven op kenmerken die voor jou relevant zijn. Denk aan branche, aantal medewerkers, omzet, locatie of rechtsvorm. De kortste weg naar succes is contact leggen met de beslisser. Die vind je in ons online portal door inzicht in concernrelaties, bestuurders, enig aandeelhouders en overige belangen.

API's

Leadlijsten direct samenstellen en inladen in je CRM- of ERP-systeem kan met onze API’s. Dankzij een eenmalige integratie van de business lead generator of business look-a-likes API zijn relevante B2B-leads direct beschikbaar in jouw systeem.

Marktview

Met Marktview krijg je diepgaand inzicht in de markt en jouw marktpotentieel. Deze prospecting tool is daardoor heel geschikt voor specifieke marktbewerking. Vooral als je regelmatig selecties wilt maken en prospecting als proces wilt inregelen is Marktview de beste prospecting tool voor jou.

Eenmalige datalevering

Heb jij eenmalig een lijst met prospects nodig? Dan ben jij geholpen met een prospectlijst via een losse datalevering. Op basis van de door jou aangeleverde kenmerken matchen we alle prospects uit onze bedrijfsdatabase. Die leveren we in één bestand aan je op.

Meer weten over B2B-leadgeneratie?

Ontdek hoe je meer kwalitatieve leads vindt die sneller converteren. Download gratis de factsheet ‘B2B-leadgeneratie’.

Kwalitatieve prospects ontvangen?

Ontvang kwalitatieve prospects zoals jij het wilt. Wij leveren de prospectgegevens aan via de prospecting tool die bij jou past. Direct via ons online portal, onze API’s in je CRM- of ERP-systeem, of als los databestand.

Aan de slag.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en een consultant neemt binnen 1 werkdag contact met je op.

Wij gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen. Lees hierover meer in ons privacy statement.