Sales funnel vullen dankzij slimme prospecting tools.

Vind kansrijke prospects voor succesvolle salesgesprekken

Hoe vul je de sales funnel met de juiste prospects die interesse hebben in jouw producten of diensten? Waar vind je de informatie die je nodig hebt om een salesgesprek goed voor te bereiden? Met Company.info vind je snel de juiste prospects en kom je goed beslagen ten ijs in salesgesprekken.

Een goed gevulde sales funnel vol kansen

Prospecting, ofwel het maken en actueel houden van prospectlijsten voor new business, is van wezenlijk belang voor een succesvolle en goed gevulde sales funnel. Company.info helpt je bij het zoeken en vinden van de juiste prospects. Wij bieden 360 graden klantinzicht. In onze bedrijfsdatabase segmenteer en selecteer je gemakkelijk aan de hand van kenmerken die voor jou relevant zijn.

 • Spot direct veranderingen bij organisaties, zoals groei in personeelsbestand of verandering van het management. Dit kunnen triggers zijn voor een klantbehoefte waarin jouw bedrijf voorziet.

 • Ontvang relevant bedrijfsnieuws dat geselecteerd wordt uit meer dan 1500 nieuwsbronnen en inzicht geeft in de door jou geselecteerde bedrijfsprofielen.

 • Krijg inzicht in webdata van relevante bedrijven doordat hun webcontent geautomatiseerd wordt doorzocht aan de hand van door jou gekozen trefwoorden.

Meer B2B-salessucces?

Ontdek hoe je binnen 5 stappen meer B2B-salessucces bereikt. Download het whitepaper ‘Effectieve sales dankzij datadriven selling’.

Optimaliseer en versnel prospecting met slimme tools

Prospecting is een belangrijke, maar vaak ook een tijdrovende klus. Er zijn verschillende mogelijkheden om uit de bedrijfsdatabase van Company.info snel de juiste prospects voor je sales funnel te selecteren:

 • Leadgeneratie tool
  Selecteer snel en eenvoudig prospectlijsten op basis van de door jou gewenste segmentatiecriteria zoals SBI-code, aantal medewerkers, omzet, locatie of rechtsvorm.

 • DMU
  De kortste weg naar succes is contact leggen met de beslisser. Vind de beslisser door inzicht te krijgen in concernrelaties, bestuurders, enig aandeelhouders en overige belangen.

 • Online portal
  Doorzoek jaarverslagen, nieuwsbronnen en webteksten op trefwoorden in het online portal. Zo vind je bijvoorbeeld snel bedrijven die elektrisch rijden en MVO belangrijk vinden of die overstappen naar een nieuw werkplekconcept zoals flexwerken.

Meer weten over B2B-leadgeneratie?

Ontdek hoe je meer kwalitatieve leads vindt die sneller converteren. Download gratis de factsheet ‘B2B-leadgeneratie’.

Kwalitatieve prospects ontvangen?

Ontvang kwalitatieve prospects zoals jij het wilt. Wij leveren de prospectgegevens aan op de manier die bij jou past. Direct via ons online portal, onze API’s in je CRM- of ERP-systeem, of als los databestand.

Aan de slag.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en een consultant neemt binnen 1 werkdag contact met je op.