Sales triggers.

Benader klanten en leads op het juiste moment

Hoe vaak mis jij een verkoopkans doordat je net te laat bent met je aanbod? Creëert een verhuizing, overname, verzelfstandiging of bedrijfsgroei bij jouw klanten nieuwe behoeften? Dankzij de sales triggers van Company.info ontdek je kansrijke leads, verbeter je de conversie van lead naar deal en weet je wanneer je een bedrijf het beste kunt benaderen.

Speel in op recente veranderingen en ontdek verkoopkansen

Ieder bedrijf maakt veranderingen door. Denk aan een wijziging van het management, productintroducties of een verscherpte focus op MVO. Die veranderingen brengen vaak nieuwe behoeften met zich mee en zijn voor organisaties meestal een ideaal moment om bestaande leveranciers tegen het licht te houden. Maak hier optimaal gebruik van binnen de salesaanpak van je eigen organisatie, door op het juiste moment met dit soort sales triggers te werken.

  • Verhoog je conversie en besteed je tijd effectief aan kansrijke leads.

  • Wees op de hoogte van veranderingen bij klanten dankzij actueel inzicht en speel in op concrete, specifieke behoeften en vragen.

  • Ontdek verkoopkansen in een vroeg stadium en benader de beste prospects.

Sales triggers: kansen voor sales en marketing

Company.info maakt gebruik van geavanceerde intelligentie en slimme data verrijkingen. Wij registreren per bedrijf meer dan 200 unieke kenmerken, van adres tot alle vastgoedinformatie en van financiële situatie tot het management. Daaraan koppelen we ook nog eens bedrijfsnieuws uit meer dan 1500 nieuwsbronnen aan organisaties. Hierdoor zijn wij in staat om voor sales en marketing belangrijke veranderingen bij bedrijven te spotten. Zij kunnen daardoor de juiste leads, op het juiste moment en met de juiste boodschap benaderen.

Werken met sales triggers.

Afhankelijk van de door jou gekozen specifieke salestrigger(s) ontvang je de bedrijfsprofielen van die bedrijven die naar voren zijn gekomen inclusief alle primaire bedrijfsgegevens. Je kunt sales triggers op maat laten maken, maar ook gebruikmaken van onze standaard sales triggers:

  • Verhuizing bedrijf
  • Fusie, overname, verzelfstandiging of opening nieuwe vestiging
  • Wijziging aantal medewerkers, bedrijfsgroei en het aantal openstaande vacatures
  • Bedrijven die op hun website een milieu-standaard ISO- of MVO-verslag hebben toegevoegd
  • Verbetering of verslechtering van de kredietwaardigheid
  • Verandering rechtsvorm

Ontdek hoe je meer kansen voor sales en marketing genereert.

Aan de slag.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en een consultant neemt binnen 1 werkdag contact met je op.

Wij gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen. Lees hierover meer in ons privacy statement.