DMU achterhalen.

Dankzij actuele bedrijfsinformatie

Wil je de beslissingsbevoegde(n) van een bedrijf achterhalen? Dankzij de betrouwbare en actuele aandeelhoudersinformatie van Company.info zit je snel bij de juiste persoon aan tafel.

Identificeer de DMU met de bedrijfsinformatie van Company.info

De ‘Decision Making Unit’ (DMU) speelt een cruciale rol in het besluitvormingsproces van (potentiële) zakenrelaties. Het is niet altijd even makkelijk om de DMU te achterhalen. Met Company.info vind je de juiste personen dankzij actuele aandeelhoudersinformatie over beslissers en beslissingsbevoegden.

  • Identificeer snel en eenvoudig de DMU bij bestaande en potentiële relaties. Verlies geen tijd meer met het benaderen van irrelevante personen.

  • Boek significante tijdwinst in het verkoopproces doordat je in staat bent om je contactpersonen direct op waarde te schatten.

  • Wees succesvoller in je werk, kwalificeer relevante leads dankzij betrouwbare en relevante informatie.

Kwalificeer leads met DMU-data

Met Company.info vind je gemakkelijk relevante leads. Bijvoorbeeld op basis van bedrijfskenmerken van je beste klanten. Het kwalificeren van deze leads is eenvoudig doordat je exact weet met wie je bij deze bedrijven contact moet leggen. Achterhaal de DMU van een bedrijf en weet welke aandeelhouders en bestuurders je moet benaderen.

DMU-informatie automatisch in je systeem

Ontvang alle aandeelhoudersinformatie, zoals DMU-data, van Company.info zoals jij dat wilt. Bekijk deze data via ons online portal, als losse datalevering of direct in je eigen systeem via API’s.

André Groot

Algemeen Directeur, BvCM Credit Management en Incasso

“Company.info geeft ons snel, eenvoudig en overzichtelijk inzicht in alle data die we nodig hebben voor onze business. We maken in ons CRM gebruik van de meest actuele adresgegevens die door de link naar Company.info met één klik beschikbaar zijn. Zo bereiken wij effectief, efficiënt en voordelig onze debiteuren en verwerken we jaarlijks 25.000 dossiers.”

Probeer Company.info gratis.

7 dagen toegang. Geen betaalgegevens nodig. Stopt automatisch. Start direct.

Probeer gratis