Leads genereren.

Ben jij continu op zoek naar nieuwe, relevante B2B-leads voor je bedrijf? Wil je jouw leadgeneratie proces automatiseren? Benieuwd naar look-a-likes op basis van je beste klanten in jouw CRM? Dan ben je bij Company.info aan het juiste adres. Krijg inzicht in de beste leads zoals jij wenst: online, direct in je eigen CRM, ERP (of elk ander systeem) of als los databestand. Besteed alleen tijd aan leads die er voor jou toe doen.

Leads genereren: online, direct in je eigen systeem of als los databestand

  • In het online portal van Company.info maak je zelf een selectie uit alle Nederlandse bedrijven op basis van bedrijfskenmerken die voor jou relevant en interessant zijn. Denk aan sector, aantal werknemers, locatie en financiële gegevens als de omzet en winst. Gewoon aanvinken en klaar is je prospectlijst. Je downloadt deze selectie eenvoudig naar Excel. Ook is het mogelijk om de prospectlijst online op te slaan en wellicht over een jaar weer uitvoeren. De bedrijfsinformatie van Company.info wordt dagelijks geactualiseerd. Zo mis je nooit een relevante lead.

  • Met de API’s van Company.info voeg je snel en gemakkelijk nieuwe prospects toe in je CRM. Importeer bijvoorbeeld look-a-likes op basis van het profiel van je beste klanten. Denk aan bedrijfskenmerken zoals de sector, regio, rechtsvorm, aantal medewerkers en economische activiteit. Stel dat een bedrijf al in je CRM staat, dan wordt deze niet toegevoegd. Zo voorkom je dubbele bedrijfsgegevens – en daarmee dus vervuiling – in jouw CRM. Bekijk alle technische details van de leadgeneratie API’s.

  • Ben je eenmalig of ad hoc op zoek naar leads? Geen probleem. Als je ons informeert welke leads relevant zijn voor jou, dan leveren wij je een op maat gemaakte prospectlijst als los databestand in Excel.

Jeroen van Ginkel

LEAD Development Company

“Als B2B leadgenerator is het voor ons belangrijk dat het prospectbestand hoogwaardig en up-to-date is. Met Company.info als partner bieden wij onze klanten een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Daarnaast zorgen we ervoor dat onze klanten zich goed kunnen voorbereiden op het salesgesprek met hun toekomstige klant. Hierdoor is de slagingskans om vanuit aangereikte leads een duurzame klantrelatie op te bouwen enorm groot.”

Probeer Company.info gratis.

7 dagen toegang. Geen betaalgegevens nodig. Stopt automatisch. Start direct.

Probeer gratis