Datakwaliteit voor sales.

Heb jij alle moeder-, dochter- en/of nevenlocaties van jouw klanten in je CRM-systeem staan? Wil je inzicht in de kredietwaardigheid van je klanten en prospects? Verbeter je klantinzicht met de datakwaliteit diensten van Company.info.

Zie kansen en riscio's voor sales en vind het haakje voor contact met onze datakwaliteit oplossingen.

Prospecting

Vind betere prospects dankzij volledige, actuele en diepgaande bedrijfsinformatie en nieuws.

Lees meer

Relatiebeheer optimaliseren

Analyseer de financiële situatie van je klant of prospect.

Lees meer

CRM opschonen en verrijken

Actualiseer je klantdata en vul deze aan.

Lees meer

Meer B2B-salessucces?

Ontdek hoe je binnen 5 stappen meer B2B-salessucces bereikt. Download het whitepaper ‘Effectieve sales dankzij datadriven selling’.

Actuele data over klanten en prospects

Binnen bedrijven vinden voortdurend veranderingen plaats: verhuizingen, nieuwe bestuurders, nieuwe markten die een bedrijf gaat aanboren of een risicovolle investering waardoor de kredietwaardigheid gevaar zou kunnen lopen. Hoe beter je op de hoogte bent van die veranderingen bij klanten en prospects, hoe beter je weet met wie je zaken kunt doen. Controleer daarom of jouw CRM-data nog up-to-date is met de actuele en volledige bedrijfsinformatie van Company.info.

Verrijk je CRM-data met nieuwe klantinzichten

Datakwaliteit gaat niet alleen over de actualiteit van klantdata, maar ook over de volledigheid. Company.info vult de data in jouw CRM-systeem aan met een keur aan aanvullende bedrijfsgegevensuit onder meer het Handelsregister. We geven je met actuele en complete klantdata onder meer inzicht in:  

  • Het KvK-uittreksel dat vertelt wie de aandeelhouder en bestuurder van een bedrijf is.

  • Jaarrekeningen die inzicht bieden in de kredietwaardigheid van een bedrijf.

  • Concernrelaties waardoor je inzicht krijgt in moeder- of dochterorganisaties en nevenvestigingen.

Datakwaliteit optimaliseren voor sales.

Wil jij weten op welke prospects je het beste jouw aandacht kunt richten? Wil jij de scoringskans van offertes verhogen? Zorg dan dat de datakwaliteit van je CRM-systeem op orde is. Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op over de mogelijkheden.

Wil je meer weten?