CRM.

Opschonen en verrijken van klant- en bedrijfsinformatie

Werk je met een prachtig CRM-systeem, maar zijn de klantgegevens verouderd, gedupliceerd of vervuild? Met de API’s van Company.info kun je vertrouwen op een goede kwaliteit van gegevens over prospects en klanten.

CRM API's: verzekerd van goede klantdata.

Wil je blind kunnen vertrouwen op de data in je CRM-systeem omdat deze een compleet en actueel klantbeeld geeft? Een up-to-date CRM die voor iedereen in de organisatie toegankelijk is en waarmee je bedrijfsprocessen kan automatiseren? Company.info zorgt ervoor dat alle data in je CRM opgeschoond, ontdubbeld en actueel is. Daarnaast verrijken we je klantgegevens met aanvullende data die voor jou relevant is:

 • Bedrijfsgegevens toevoegen
  Vul de gegevens van je klanten en prospects automatisch aan met specifieke bedrijfsgegevens die voor jou relevant zijn. Zo werk je altijd met juiste data en voorkom je verouderde, onvolledige of dubbele klantgegevens. Meer over bedrijfsgegevens.

 • Adresgegevens valideren
  Het invoeren van postcode en huisnummer volstaat dan om een adres automatisch aan te vullen met straat en plaats. Meer over adresgegevens valideren.

 • Financiële prestatie integreren
  Krijg direct inzicht in de financiële gezondheid van (nieuwe) klanten en leveranciers in je CRM met financiële kerncijfers, de bedrijfsprestatie en de kredietwaardigheid. Meer over financiële prestatie integreren.

 • Leads genereren
  Ontdek look-a-likes van je beste klanten en voeg deze automatisch toe aan je CRM. Zo vind je eenvoudig kwalitatief goede leads en bespaar je veel tijd. Meer over leads genereren.

Marije de Groot

Sales Development Manager bij Albron

“Wij willen al onze prospects, net als onze klanten, bewerken vanuit ons Microsoft Dynamics CRM-systeem, zonder aparte Excellijsten of andere overzichten. Alle klantinformatie op één plek. Dat past ook bij onze strategie waarin alles draait om de klant.”

Altijd de juiste klantgegevens in je CRM.

Werk altijd met actuele en volledige klantinformatie. Ontdek hoe de API’s van Company.info helpen om echt te vertrouwen op de gegevens in je CRM.

 • Bespaar tijd
  Automatiseer het invoeren en onderhouden van je CRM met onze API’s.

 • Krijg inzicht
  Krijg een actueel, volledig en diepgaand inzicht in klanten en prospects.

 • Spot kansen
  Vind relevante prospects op basis van je beste klanten in je eigen systeem.

Wij bieden ook kant-en-klare data-integraties voor veelgebruikte oplossingen.

Salesforce plugin van Company.info
Exact plugin van Company.info
SAP plugin van Company.info
Microsoft Dynamics, partner van Company.info
Plugin Company.info: Afas Software

Bekijk onze kant-en-klare data-integraties.

Aan de slag met onze API's?

Vraag een gratis proefabonnement aan om onze API's direct te testen in je software.

Probeer gratis