Prospect- en klantinzicht.

Weet wat er speelt en ontdek kansen

Weet jij waar cross- en upsell mogelijkheden liggen bij je bestaande klanten? Ben jij volledig op de hoogte van het laatste nieuws, weet je alle ins en outs over het bedrijf dat je gaat bezoeken? Met prospect- en klantinzicht voor sales van Company.info vergroot je jouw verkoopkansen.

Vind nieuwe kansen bij bestaande klanten

Iedere salesmanager en accountmanager weet: het is veel eenvoudiger om het rendement op een bestaande klant te verhogen dan een nieuwe te werven. Company.info helpt je heel gericht bij het creëren van een 360 graden klantbeeld. Ontdek cross- en upsell mogelijkheden en zorg dat je waardevolle klanten behoudt.

  • Maak met een concernanalyse inzichtelijk met welke bedrijven binnen een concern je al zakendoet en met welke nog niet.

  • Marktpenetratie: ontdek in welke segmenten groeikansen liggen.

  • Krijg met een churnanalyse inzicht in het profiel van ex-klanten en ga tijdig langs bij klanten bij wie je overeenkomsten ontdekt.

  • Blijf met bedrijfsnieuws uit meer dan 1500 bronnen automatisch op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen bij klanten.

Meer B2B-salessucces?

Ontdek hoe je binnen 5 stappen meer B2B-salessucces bereikt. Download het whitepaper ‘Effectieve sales dankzij datadriven selling’.

Met realtime klantinzicht weet jij wat er speelt bij prospects en klanten

Een fusie, overname of verhuizing? Een productintroductie? Of misschien wel een heel nieuw businessmodel? Overal liggen kansen om je sales bij een bestaande klant te verhogen of om new business bij een prospect te vergaren. Natuurlijk bezoek je je klanten regelmatig, maar je kunt er niet iedere dag over de vloer komen. En sommige informatie over prospects weet je liever op voorhand dan dat je er tijdens een gesprek mee wordt verrast.

Via Company.info Online stel je gemakkelijk nieuws alerts in. Je ontvangt dan een e-mail wanneer er een belangrijk artikel is verschenen over jouw klanten of prospects. Met dit bedrijfsnieuws uit meer dan 1500 bronnen ben je op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen. Zo bereid je een salesgesprek goed voor en vind je nieuwe aanleidingen om bij klanten langs te gaan.

Analyseer je relatiebestand op cross- en upsell potentie

Welke kansen biedt je huidige relatiebestand? Vergelijk het profiel van klanten die veel verschillende producten of diensten bij je afnemen met dat van klanten die slechts één product of dienst bij je kopen. Zo voer je een effectiever salesgesprek.

Meer weten over markt- en klantinzicht?

Ontdek hoe je inzicht krijgt in de potentiële markt voor jouw producten en diensten. Download gratis de factsheet ‘Markt- en klantinzicht’.

Cross-en upsell mogelijkheden ontdekken?

Wil jij waar cross- en upsell mogelijkheden liggen bij je bestaande klanten? En wil jij volledig op de hoogte zijn van het laatste nieuws, alle ins en outs weten over het bedrijf dat je gaat bezoeken? Wij vertellen je  meer over de prospect- en klantinzicht om jouw verkoopkansen te vergroten.

Aan de slag.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en een consultant neemt binnen 1 werkdag contact met je op.

Wij gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen. Lees hierover meer in ons privacy statement.