Faillissement informatie.

Spot risicovolle bedrijven

Als je zakendoet, is het belangrijk te weten met wie je dat doet. Is jouw relatie financieel gezond? Gaat jouw klant of leverancier mogelijk failliet of is er sprake van insolventie of surseance van betaling? Met Company.info vind je direct of jouw klant of leverancier voorkomt in het – dagelijks ververste – overzicht van faillissementen, surseances en schuldsaneringen uit het Centraal Insolventieregister. Daarmee kun je het inkoop- of verkooprisico beoordelen en voorkom je zakendoen met risicovolle bedrijven.

Altijd op de hoogte van faillissementen

In het faillissementenoverzicht van het online portal van Company.info zoek je eenvoudig op bedrijfsnaam om te achterhalen of het bedrijf voorkomt in het overzicht. Het is ook mogelijk om een nieuwsalert te ontvangen wanneer een bedrijf waarmee jij zakendoet wordt opgenomen in het Centraal Insolventieregister. Bijvoorbeeld bij een faillissement, surseance van betaling of schuldsanering. Wil je nog een stapje verder gaan om de kredietwaardigheid van een bedrijf in te schatten? Analyseer de jaarrekeningen via Company Index.

Met de API’s van Company.info krijg je in je eigen CRM- of ERP-systeem direct te zien of een nieuw klant of leverancier onder curatele staat of failliet is. Meer informatie vind je in de technische details over onze API’s .

Voor wie?

Hoe een prospect, klant, samenwerkingspartner of leverancier er financieel voor staat is van belang voor iedere zakelijke professional en vooral voor:

  • Credit management

  • Incasso

  • Inkoop

  • Compliance

Waarom inzicht in faillissementen via Company.info?

Als je altijd op de hoogte bent van bedrijven die er financieel minder goed voor staan, ben je in staat om je bedrijfsrisico’s te managen. Dat wil zeggen: je inkooprisico’s en je verkooprisico’s.

Marco van Dorssen

Athlon

“We doen zaken met allerlei organisaties. Ook bedrijven in branches die het af en toe zwaar te verduren hebben. Maar wij geven de voorkeur aan duurzame relaties en gaan op zo’n moment met de klant om tafel zitten. Dan hoor je wat er speelt bij het bedrijf en in welke (financiële) situatie zij verkeren. Zo beheren we bedrijfsrisico’s en bouwen we aan onze klantrelaties.”

Probeer Company.info gratis.

7 dagen toegang. Geen betaalgegevens nodig. Stopt automatisch. Start direct.

Probeer gratis