Controleren op PEP- en sanctielijsten.

Check of je zaken mag doen met jouw leads en klanten.

Schat risico's beter in

Is er een risico dat jouw lead of klant gevoelig is voor omkoping, witwassen of terrorismefinanciering? Company.info maakt snel inzichtelijk of jouw relatie of de UBO (Ultimate Benificial Owner) voorkomt op een PEP- (Politically Exposed Person) of sanctielijst. Zo achterhaal jij gemakkelijk of je zaken mag doen.

  • Bespaar tijd bij cliëntenonderzoek voor cliëntacceptatie en -monitoring.
  • Vergemakkelijk het naleven van de Wwft.
  • Voorkom zakendoen met frauduleuze of risicovolle ondernemingen.

Periodieke toetsing op PEP- en sanctielijsten

Afhankelijk van het risicoprofiel van jouw relatie of de UBO, toets je periodiek of je klant nog voldoet aan het risicoprofiel, zoals dat is opgesteld bij aanvang van de relatie. Naast de periodieke PEP- en sanctielijst toetsing, kun je automatisch al het zakelijke nieuws over je cliënten ontvangen met Company.info, zo vaak je wilt. Zo speel je direct in op onverwachte ontwikkelingen. Meer over nieuws alerts.

Aan de slag.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en een consultant neemt binnen 1 werkdag contact met je op.

Wij gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen. Lees hierover meer in ons privacy statement.

In één keer checken op alle lijsten

PEP- en sanctielijsten zijn hulpmiddelen voor banken en verzekeraars om ongebruikelijke transacties, witwassen en financiering van terrorisme sneller op te sporen. Op de PEP-lijsten staan politiek prominente personen die invloedrijke functies bekleden, alsmede hun familie en vrienden. Op de sanctielijsten staan mensen die eerder betrokken zijn geweest bij ongewenste handel, witwassen of terrorisme. Maak Customer Due Diligence makkelijk en controleer met Company.info in één handeling of iemand voorkomt op één van de lijsten.

Afbeelding

Voorkom Financial Economic Crime

Company.info helpt om klantacceptatie en -monotoring te vereenvoudigen door het KYC-proces te optimaliseren. Op deze manier helpen we je om Financial Economic Crime (FEC) te voorkomen. Strafbare en/of ongewenste gedragingen van relaties, zoals witwassen en terrorisme financiering, zijn op een betrouwbare manier inzichtelijk. Vergemakkelijk de naleving van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren (Wwft) en de sanctiewet (SW) door met één klik op de muis te controleren of jouw relatie voorkomt op een PEP- of sanctielijst.

Probeer Company.info gratis

7 dagen toegang. Geen betaalgegevens nodig. Stopt automatisch. Start direct.

Probeer gratis