Datakwaliteit voor marketing.

Wil je verzekerd zijn van een volledig beeld van prospects en klanten? Inzicht hebben in je beste doelgroepen, zodat je precies weet welke doelgroepen je het beste kan benaderen voor nieuwe campagnes? Zorg dan dat de kwaliteit van je klantgegevens volledig en actueel is. Met de data van Company.info werk je structureel aan een goede datakwaliteit, een voorwaarde om je marketing in goede banen te leiden.

Succesvol zakendoen

Optimaliseer je marketingstrategie continu dankzij onze slimme data-analyse tools.

Lees verder

B2B-leadgeneratie

Weet precies welke bedrijven lijken op je beste klanten.

Lees verder

Volledig klantinzicht

Beschik altijd over juiste, actuele en volledige bedrijfsgegevens

Lees verder

Actualiseer data over klanten en prospects

Binnen bedrijven vinden voortdurend veranderingen plaats die marketingkansen met zich meebrengen. Denk bijvoorbeeld aan groei, een fusie of een verandering in de DMU. Hoe beter je op de hoogte bent van die veranderingen bij klanten en prospects, hoe relevanter je met ze kunt communiceren. Controleer daarom of jouw CRM-data nog up-to-date is met de actuele en volledige bedrijfsinformatie van Company.info.

Datadriven B2B-targeting?

Lees de 3 tips om slim te segmenteren en de conversie van B2B-campagnes verhoogt. Download het whitepaper ‘Datadriven B2B-targeting’.

Verrijk je data met nieuwe klantinzichten

Datakwaliteit gaat niet alleen over de actualiteit van data, maar ook over de volledigheid. Immers, hoe vollediger de data, hoe fijnmaziger je kunt segmenteren. Laat via de API’s van Company.info de data in jouw CRM-, ERP- of ander systeem automatisch aanvullen met een keur aan aanvullende bedrijfsgegevens, waaronder de branche, het aantal medewerkers, de financiële gezondheid en de bestuurders.

  • Ontdek nieuwe marktsegmenten en vind betere leads door volledige en actuele CRM-data.

  • Segmenteer fijnmazig door meer inzicht in relevante bedrijfskenmerken.

  • Verrijk je eigen klantdata met relevante bedrijfskenmerken en bedrijfsnieuws uit meer dan 1500 bronnen.

Verhoog de conversiekans.

Wil jij weten op welke prospects je het beste jouw campagnes kunt richten? Wil jij prospects op een relevante manier informeren en zo de conversiekans verhogen? Zorg dan dat de datakwaliteit van je CRM- of ERP-systeem op orde is én blijft. Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op over de mogelijkheden. 

Aan de slag.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en een consultant neemt binnen 1 werkdag contact met je op.

Wij gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen. Lees hierover meer in ons privacy statement.