Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over de abonnementen, de bedrijfsinformatie, het bedrijfsnieuws of de toegang van Company.info? Selecteer uw gewenste onderwerp en vind gerelateerde vragen en antwoorden! Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u altijd graag verder.

 

Kies een onderwerp

Hoe nauwkeurig is de postcode check?

De postcode database bestaat uit meer dan 8 miljoen afgiftepunten en ruim 645.000 adresreeksen. De database wordt wekelijks geactualiseerd en is realtime bereikbaar. Dit betekent concreet dat wijzigingen voor onze klanten zeer snel beschikbaar zijn op onze database server.

Hoe up-to-date zijn de bedrijfsgegevens van Company.info?

De bedrijfsgegevens van Company.info worden dagelijks geüpdatet. Een voorbeeld. Een adreswijziging die door de betrokken organisatie bij de KvK wordt doorgevoerd, wordt automatisch geactualiseerd in Company.info. En het bedrijfsnieuws wordt 24/7 geüpdatet en aan de juiste bedrijven in Company.info gekoppeld.

Hoe wordt het kredietadvies voor bedrijven berekend?

Om tot een kredietadvies te komen, wordt een uniforme methode gebruikt die rekening houdt met de bedrijfssituatie van individuele ondernemingen en de daarbij behorende beschikbaarheid van informatie. Andere aspecten waarnaar wordt gekeken zijn: het al dan niet aanwezig zijn van een geldige aansprakelijkheidsverklaring, de aanwezigheid van een geconsolideerde of vennootschappelijke jaarrekening, beschikbare omzetcijfers of het aantal personeelsleden. We bieden kredietadviezen voor bedrijven via Graydon, Dunn & Bradstreet en Creditsafe. Voor consumenten via EDR en Focum.

Kan ik een Company.info Online demo over bedrijfsgegevens krijgen?

Ja, natuurlijk! Bel 020 – 2400 400 of mail service@company.info om een demo aan te vragen. Weet u dat u ook een gratis proefabonnement kunt afsluiten? Dan kunt u één week lang Company.info uitproberen.

Welk bedrijfsnieuws ontvang ik via Company.info Online?

Company.info selecteert 24/7 relevant zakelijk nieuws uit meer dan 800 kwalitatieve bronnen waaronder het FD en de KvK, en koppelt deze aan de juiste bedrijven in Company.info. Dit nieuws bevat nieuwsberichten, persberichten, handelsregisterpublicaties en insolventies. Nieuws en nieuwsalerts zijn beschikbaar via Company.info Online.

Meer weten?

Staat uw vraag of uw gewenste antwoord er niet bij? Neem dan contact op! Wij helpen u graag verder.