Veelgestelde vragen.

Heb je een vraag over de abonnementen, de bedrijfsinformatie of de privacyregeling van Company.info?

Wat is het onderscheidend vermogen van Company.info?

De kracht van Company.info ligt in:

Totaaloplossingen voor elk datagedreven vakgebied
Company.info beschikt over de meest volledige en rijke zakelijke database van Nederland en biedt daarmee totaaloplossingen voor marketing, sales, risk, compliance, procurement en legal vraagstukken, zowel voor het MKB als voor de grootzakelijke markt. Naast een veelheid van databronnen wordt aanvullende intelligentie gecreëerd met machine learning, web crawling en predictive modeling.

Datakwaliteit
Datagedreven professionals hebben behoefte aan volledigheid, juistheid en actualiteit van intelligente data. Een deel van deze data is in basisvorm breed verkrijgbaar in de markt. Company.info zorgt echter dat deze bedrijfsdata van bovengemiddelde kwaliteit is. Ook wordt machine learning toegepast om de kwaliteit van de data continue te optimaliseren, zoals de branche-aanduiding van bedrijven of het aantal medewerkers. Door alle aanvullende verbindingen, logica en consistentie ontstaat een rijk en volledig beeld over de gewenste informatie.

Optimaal ontsluiten en integreren van data
Company.info is een leidende partij als het gaat om het ontsluiten en integreren van data. Met een zeer compleet aanbod (250+) API’s en data-integraties voor de meestgebruikte CRM- en ERP-systemen kan data naadloos worden geïntegreerd in de eigen systemen.

Ervaren consultants en dataspecialisten
De consultants en dataspecialisten van Company.info zijn een belangrijke succesfactor in de samenwerking met klanten. Met gemiddeld 10+ jaar ervaring in bedrijfsdata en de toepassing daarvan creëren zij het gewenste rendement met de klanten.

Terug naar het veelgestelde vragen overzicht