KvK-uittreksel.

Krijg beter klantinzicht

Via het KvK-uittreksel krijg je een beter klantinzicht. Je weet direct met wie je te maken hebt, wie de eigenaar, aandeelhouder of bestuurder en gevolmachtigde is. Dit bepaalt wie het bedrijf mag vertegenwoordigen en dus rechtsgeldige overeenkomsten mag sluiten. Door deze informatie ben je in staat de juiste maatregelen te nemen als je contracten sluit met nieuwe klanten, samenwerkingspartners of leveranciers.

Waarom KvK-uittreksels via Company.info?

Met de KvK-uittreksels via Company.info:

  • weet je met wie je zaken doet;

  • controleer je snel wie tekenbevoegd is;

  • bespaar je veel tijd omdat de uittreksels direct beschikbaar zijn;

  • zijn de klantgegevens in je systeem automatisch verrijkt met KvK-informatie.

Miljoenen KvK-uittreksels beschikbaar

Via Company.info Online heb je direct toegang tot miljoenen originele KvK-documenten. Zo kun je deze documenten raadplegen, opslaan en delen. Is een uittreksel nog niet beschikbaar, dan kun je deze – voor dezelfde kosten als bij de KvK – downloaden via de koppeling met het Handelsregister. Het document is daarna meteen beschikbaar voor andere gebruikers. Dit datacollectief is één van de meest gewaardeerde onderdelen van Company.info.

Met de API’s van Company.info is het ook mogelijk nieuwe en opgeslagen uittreksels direct toe te voegen in je eigen CRM- of ERP-systeem. Wil je zien of er wijzigingen hebben plaatsgevonden sinds het laatste uittreksel is opgeslagen? Company.info laat je direct weten of een cache uittreksel nog volstaat waardoor je geen nieuw exemplaar hoeft aan te schaffen.

Robbert de Bie

Greenchoice

“Doordat we over alle achtergrondinformatie van bedrijven beschikken, weten we precies met welke organisaties we aan tafel willen zitten, wie tekenbevoegd is en dus de handtekening onder het contract mag zetten. Het inzicht in de moeder- en dochterstructuren van onze klanten biedt ons vervolgens de mogelijkheid om up- en cross-sell kansen te identificeren.”

Data uit een KvK-uittreksel direct in je eigen systeem

Wil je je klantgegevens in je eigen CRM, ERP of ander systeem verrijken met KvK-data? Wil je voor compliance doeleinden en monitoring het meest actuele KvK-uittreksel direct beschikbaar hebben in je eigen systemen? Of kun je met een reeds opgeslagen, voordeligere versie uit de voeten? Met Company.info API’s kun je de gewenste data uit een nieuw of opgeslagen KvK-uittreksel direct en realtime toevoegen of als los bestand opslaan in je systeem. Bekijk alle technische details van de bedrijfsgegevens API’s.

Voor wie?

KvK-uittreksels zijn interessant voor vrijwel alle zakelijke professionals. In het bijzonder voor professionals die geregeld KvK-documenten bestellen zoals compliance professionals, de backoffice en inkoop.

Probeer Company.info gratis.

7 dagen toegang. Geen betaalgegevens nodig. Stopt automatisch. Start direct.

Probeer gratis