Conversie-optimalisatie.

Dankzij relevantere communicatie

Iedere marketeer weet: hoe relevanter mijn boodschap, hoe hoger de kans op conversie. Relevantie van een campagne valt of staat met kennis van klanten en prospects. Company.info geeft je alle tools om meer klantinzicht te krijgen en de juiste marktsegmenten te benaderen.

Verhoog je markt- en klantinzicht en communiceer relevant

De diensten die we bieden op het gebied van conversieverhoging leiden samen tot:

 • Een compleet en actueel marktinzicht

 • Optimaal en relevanter klantinzicht

 • Betere B2B-leadgeneratie

 • Hogere conversie

Datadriven B2B-targeting?

Lees de 3 tips om slim te segmenteren en de conversie van B2B-campagnes verhoogt. Download het whitepaper ‘Datadriven B2B-targeting’.

Tools voor conversieverhoging

Company.info biedt diverse tools die je helpen om klanten en prospects beter te leren kennen, zodat je jouw communicatie nog relevanter kunt maken. Zo verhoogt de conversie van je marketingcampagnes. Een overzicht van onze diensten:

 • Krijg inzicht in de zakelijke markt die matcht met het profiel van je beste klanten. Met Marktview match je gemakkelijk eigen klantprofielen met de volledige Nederlandse zakelijke markt. Zo spot je eenvoudig nieuwe doelgroepen met een hoge kans op conversie.

 • Ontdek look-a-likes van je huidige klanten met onze marketing voorspelmodellen en schat de groeipotentie in. Aan de hand van eerdere resultaten voorspel je eenvoudig welke leads het best responderen op nieuwe campagnes.

 • Maak optimaal gebruik van onze bedrijfspersona’s en krijg grip op de meer zachte factoren, zoals de tone-of-voice die het best aanslaat en de koopargumenten waar een prospect gevoelig voor is.

 • Krijg inzicht in welke bedrijven jouw website bezoeken en hoe hun online gedrag is door de inzet van onze IP-tracker.

 • Segmenteer jouw doelgroep(en) heel nauwkeurig dankzij een keur aan bedrijfsdata voor B2B-segmentatie.

 • Analyseer je marktpotentie, klantprofielen en churn met behulp van verschillende data-analyses.

 • Bereik eenvoudig de meest waardevolle doelgroepen voor jouw producten of diensten met B2B Audiences.

Meer weten over datadriven B2B-targeting?

Ontdek hoe je campagnes en sales activiteiten beter converteren door B2B-doelgroepselecties. Download gratis de factsheet 'Datadriven B2B-targeting'.

Meer weten over de mogelijkheden van conversie-optimalisatie?

Company.info biedt verschillende tools die je helpen om klanten en prospects beter te leren kennen, zodat je jouw communicatie nog relevanter kunt maken. Hierdoor verhoogt de conversie van je marketingcampagnes. Wil jij meer weten over onze diensten voor conversieverhoging zoals Marktview, Bedrijfspersona’s, B2B-segmentatie of B2B Audiences?

Aan de slag.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en een consultant neemt binnen 1 werkdag contact met je op.

Wij gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen. Lees hierover meer in ons privacy statement.