Aandeelhoudersinformatie

Bedrijf- en eigenaarstructuren zitten vaak complex in elkaar. Zo is het bijvoorbeeld niet altijd eenvoudig om de uiteindelijk belanghebbende (UBO) van een onderneming te achterhalen, nodig om te voldoen aan de Wft en Wwft. Ook kunt u veel tijd kwijt zijn aan een clientèle onderzoek, aan het bepalen van de financiële positie van uw gesprekspartner of aan het voorkomen van een belangenverstrengeling.

Met één klik alle informatie over aandeelhouders in zicht

Company.info helpt u bij het in kaart brengen van uw klanten. Met de aandeelhoudersinformatie krijgt u per organisatie:

 • Compleet en actueel inzicht in de betrokken enig aandeelhouders;
 • Inzicht in overige aandeelhoudersbelangen; en
 • Inzicht in de bestuurders en DGA’s.
Aandeelhoudersinformatie via Company.info

Aandeelhoudersinformatie in Company.info

Door bronnen zoals het Handelsregister van de KvK wordt de aandeelhoudersinformatie van Company.info dagelijks aangevuld en geactualiseerd. De informatie over aandeelhouders en deelnemingen is zichtbaar bij die bedrijven in Company.info, die deze info in hun jaarverslag hebben vermeld. Dit geldt ook voor deelnemingen in organisaties.

Met aandeelhoudersinformatie een beter klantinzicht

Hoe zitten de concernrelaties van uw (potentiële) klant in elkaar? In welke andere bedrijven heeft uw klant deelnemingen? Wie zijn de bestuurders en wie is de uiteindelijk belanghebbende? Met de aandeelhoudersinformatie van Company.info krijgt u snel een volledig en actueel klantinzicht.

Inzicht in de financiën van uw relaties

Is het lastig de financiële positie van uw gesprekspartner te bepalen? Met de aandeelhoudersinformatie van Company.info krijgt u kennis over de financiële situatie van uw klant, prospect, relatie of concurrent. Zo komt niet voor verrassingen te staan en heeft u een compleet financieel inzicht.

Risico’s in kaart met aandeelhoudersinformatie

Door fusies en overnames is niet altijd duidelijk bij welk bedrijf u financieel betrokken bent. Maar met de aandeelhoudersinformatie van Company.info krijgt u direct inzicht in de minderheidsbelangen en deelnemingen. Zo voorkomt u dat er potentiële belangenverstrengeling optreedt of dat u zaken doet met een risicovolle organisatie. Deze aandeelhoudersinformatie helpt u dus bij uw risicomanagement en compliance check.

Sneller en foutloos relaties aanmaken en onderhouden, ondersteunt onze eindgebruikers in hun werkzaamheden.

Kevin Voges
Productmanager, AFAS Software

Tijd besparen met de UBO check

De Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) en de Wet op financieel toezicht (Wft) verplicht (financiële) ondernemingen om een gedegen clientèle onderzoek te doen en om de uiteindelijk belanghebbende (UBO) in kaart te brengen. De UBO is de natuurlijke persoon die 25% of meer bezit van de aandelen of het stemrecht van een rechtspersoon.

 

Met de aandeelhoudersinformatie van Company.info krijgt u gemakkelijk overzicht van de (minderheids)belangen en UBO’s van elke onderneming. Zo kunt u:

 

 • Snel en gemakkelijk uw clientèle onderzoek uitvoeren;
 • Voldoen aan de Wft en Wwft, opgelegd door de AFM; en
 • Reputatieschade, eventuele boetes en zaken doen met onbetrouwbare partijen voorkomen.

Voor wie?

Voor alle bedrijven die ondernemen in de financiële sector, is de aandeelhoudersinformatie in het bijzonder van belang. Denk aan banken, verzekeraars, vermogensbeheerders, accountants en financieel adviseurs, incassobureaus, advocaten en beleggers.

Waarom aandeelhoudersinformatie via Company.info?

 • U heeft gemakkelijk alle aandeelhoudersinformatie van uw (potentiële) klanten in zicht.
 • U vindt eenvoudig de DMU bij uw (potentiële) klant.
 • U bespaart tijd en kosten doordat er vele KvK documenten voor u direct toegankelijk zijn.
 • U voorkomt potentiële belangenverstrengeling en vermindert bedrijfsrisico’s.
 • U bespaart tijd en geld met de UBO identificatie.

 

Wilt u direct gebruikmaken van alle voordelen die de aandeelhoudersinformatie van Company.info u als zakelijk professional biedt? Sluit dan nu een abonnement af of probeer Company.info één week gratis uit. Wilt u aandeelhoudersinformatie in uw CRM importeren? Neem dan contact met ons op.

Bekijk alle abonnementen

1061

proefabonnementen per maand afgesloten

172.085

nieuwe KvK uittreksels per maand beschikbaar

155.201

tevreden gebruikers per maand

Company.info wordt gebruikt door:

Achmea
Salland Olie
Business Lease
Eiffel
Deloitte
YER
Bos Incasso
VanDoorne
PWC