Developers

Tools en documentatie voor de implementatie van Company.info Webservices.

Technische documentatie

Via onze technische documentatie vindt u een overzicht van alle webservices. Per webservice leggen we uit welke data-invoer invoer nodig is en welke data automatisch in uw systeem geschoten kan worden. Krijg inzicht in alle mogelijkheden om de dagelijkse manier van werken te verbeteren.

Ga naar technische documentatie

Vraag een test-account aan

Test alle webservices in eigen systeem of in externe omgeving

Vraag aan

Tutorials

Bekijk de video’s over de werking van Company.info Webservices. Bijvoorbeeld een demonstratie van de Microsoft Dynamics plugin.

Bekijk de tutorials

Protocollen

Company.info Webservices biedt de mogelijkheid om data via diverse protocollen te ontsluiten:

• SOAP

Dit XML gebaseerde protocol maakt het mogelijk om zeer snel en eenvoudig onze functies te implementeren. De meeste talen bieden uitstekende ondersteuning voor SOAP en kunnen direct de benodigde code genereren.

• XML-RPC

Dit protocol maakt ook gebruik van XML, maar is eenvoudiger van structuur dan SOAP.

• HTTP-RPC

Dit protocol ondersteunt een aantal eenvoudige formaten voor invoer en uitvoer via HTTP GET of POST requests, en kan gebruikt worden in omgevingen waar ondersteuning voor SOAP of XML-RPC ontbreekt.

Veelgestelde vragen

Welke foutmeldingen kunnen voorkomen en hoe ga ik hier mee om?

We onderscheiden twee typen met foutmeldingen:
  1. Bij client errors gaat er iets met de aanroep niet goed
  2. Bij server errors spelen er zaken op het vlak van de server en de beschikbaarheid.
Over beide typen foutmeldingen kunt u in onze documentatie meer lezen.

Waar vind ik de technische informatie over Company.info Webservices?

U kunt de technische documentatie, speciaal voor developers, via deze link raadplegen. Neem voor vragen gerust contact met ons op.

Als ik inlog krijg ik de foutmelding ‘The client has been authenticated, but isn’t allowed to use the requested functionality.’

Met een (test-)licentie van Company.info Webservices beschikt u over twee login mogelijkheden:

1. User login: deze is te gebruiken voor het testen binnen de Webview en binnen uw eigen applicatie.
2. Admin login: deze login gebruikt u om nieuwe users aan te maken en uw statistieken te zien (verbruik van uw tegoed, inzicht in resterend tegoed en specificatie van type diensten die zijn gebruikt).

Als u bent ingelogd als admin, is het niet mogelijk om de diensten te testen / te gebruiken. Log in dat geval uit en opnieuw in als user. Lukt het dan nog steeds niet om de gewenste functie aan te roepen, dan kan dit te maken hebben met het niet hebben van de toegangsrechten voor de geselecteerde functie. Neem in dat geval contact op met uw accountmanager bij Company.info.

Updates

Laatste berichtgeving van systeemstatus Company.info Webservices.

Laatste notificatie van 1 januari 2017