Marktonderzoek

Bent u veel tijd kwijt met het checken van diverse bronnen om een totaalbeeld van een bepaalde markt of sector te krijgen? Merkt u regelmatig dat bedrijfs- of marktgegevens verouderd zijn of dat sectornieuws (te) laat gepubliceerd wordt? Mist u markttrends of valt het maken van een marktsegmentatie u zwaar?

Met één klik een totaalbeeld van een markt krijgen

Met Company.info krijgt u direct een totaalbeeld van een markt of sector en maakt u eenvoudiger marktanalyses. U vindt alle bronnen overzichtelijk op één plaats en u heeft toegang tot meer dan 5.000 marktrapporten van meer dan 400 bekende organisaties zoals banken en adviesbureaus. En met het zakelijke nieuws, geselecteerd uit meer dan 800 bronnen, bent u bovendien direct op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen in een sector.

Features voor marktonderzoek

Hoe helpt Company.info marktonderzoek te vergemakkelijken?

 • Bedrijfsgegevens

  Verdiep u eenvoudig en snel in de spelers van een markt met de uitgebreide bedrijfsgegevens over bijvoorbeeld winst, verlies, aantal medewerkers en de marktpositie. Meer over bedrijfsgegevens.

 • Segmenteren op bedrijfskenmerken

  Bespaar tijd op marktonderzoek door het eenvoudig selecteren van marktspelers op basis van uitgebreide segmentatiecriteria zoals omzet, SBI codes en locatie. Download de bedrijfsinformatie naar Excel en onderzoek de markt volgens uw wensen. Meer over segmenteren.

 • Bedrijven benchmarken

  Selecteer bedrijven in een markt of sector die u wilt vergelijken met elkaar, en krijg direct inzicht in hun relatieve financiële marktpositie. Meer over benchmarken.

 • Marktrapporten

  Download de marktrapporten van meer dan 400 instituten zoals onder andere Rabobank, ABN AMRO, ING, PWC of Deloitte en krijg een totaalbeeld van de branche.

 • Bedrijfsnieuws

  Weet wat er speelt binnen een sector of branche. Volg al het sectornieuws op de voet en spot direct risico’s, trends en kansen voor uw (new) business. Meer over bedrijfsnieuws.

Voor wie?

Marktonderzoek is de basis waarop vele bedrijfskeuzes gebaseerd zijn. Daarom is het een essentieel onderdeel in vele bedrijfsprocessen.

 • Consultancy

  Kom goed beslagen ten ijs bij uw klanten met uw diepgaande en actuele kennis van de ontwikkelingen in een markt. Volg de markt en spot verkoopkansen en bedrijfsrisico’s.

 • Business analyse

  Door uw kennis van de context waarbinnen een onderneming opereert, schat u kansen voor trends, new business development en ondernemingsrisico’s beter in.

 • Advies

  Met de selectie-, segmentatie- en downloadmogelijkheden van Company.info wordt het doen van elk type marktonderzoek een fluitje van een cent.

Hoe Company.info u helpt bij marktonderzoek

Wilt u ook uw marktonderzoek vergemakkelijken? Dat kan met Company.info op de manier zoals u wenst: online, direct in uw systeem of met losse dataleveringen.

1061

proefabonnementen per maand afgesloten

172.085

nieuwe KvK uittreksels per maand beschikbaar

155.201

tevreden gebruikers per maand

Company.info wordt onder andere gebruikt door:

Achmea
Salland Olie
Business Lease
Schipper
Eiffel
Deloitte
YER
Bos Incasso
VanDoorne
PWC