Leadgeneratie

Vindt u het lastig om nieuwe, relevante leads te vinden voor uw bedrijf? Heeft u weinig tijd of mankracht om voor new business goede prospectlijsten te maken en actueel te houden? Heeft u nog geen idee wie de beslisser is bij een potentiële klant? Of wanneer u nu het beste contact kunt opnemen met een prospect?

Met één klik uw leadgeneratie professionaliseren

Met de complete en actuele bedrijfsinformatie van Company.info is het zeer eenvoudig om nieuwe leads voor uw organisatie te vinden en (sales)gesprekken met prospects of klanten goed voor te bereiden. Het vinden van de DMU binnen de organisatie gaat snel en contactgegevens zijn altijd betrouwbaar. Zo komt u goed beslagen ten ijs en professionaliseert u uw leadgeneratie.

Features voor leadgeneratie

Hoe helpt Company.info uw leadgeneratie te versnellen?

 • Leadgeneratie tool

  Genereer snel en eenvoudig leads. Stel zelf prospectlijsten samen op basis van uw gewenste bedrijfskenmerken en op de manier zoals u wilt: online, direct in uw eigen CRM, ERP of elk ander systeem, en als losse datalevering. Meer over de leadgeneratie tool.

 • Segmentatie mogelijkheden

  Bespaar tijd door het eenvoudig opstellen van prospectlijsten op basis van uitgebreide selectiecriteria zoals omzet, aantal medewerkers, SBI code of geografische kenmerken. Meer over segmenteren.

 • Bedrijfsnieuws

  Weet op welk moment en waarmee u uw prospects kunt benaderen. Volg al het bedrijfs- en sectornieuws op de voet en spot direct bedrijfsrisico’s én verkoopkansen bij uw potentiële klanten. Meer over bedrijfsnieuws.

 • DMU

  De kortste weg naar succes is zakendoen met de beslisser. Vind de beslisser in een bedrijf snel door informatie over concernrelaties, bestuurders, enig aandeelhouders en overige belangen, en door de miljoenen persoonsprofielen in Company.info. Meer over DMU.

Voor wie?

Een goed ingericht proces is bij B2B leadgeneratie van essentieel belang.

 • Marketing

  Als de instroom van leads opdroogt, merkt u dit uiteindelijk in de omzet. Help sales collega’s door kwalitatieve prospects en leads aan te reiken, bijvoorbeeld na een marketingactie of op basis van look-a-likes van huidige klantprofielen.

 • Sales

  Als leads slecht worden opgevolgd, is leadgeneratie duur. Bereid uw gesprekken bij mogelijke nieuwe klanten goed voor met behulp van de uitgebreide achtergrondinformatie over het bedrijf of de DMU.

 • Ondernemer

  Geen sales- of marketingteam? Besteed uw beschikbare tijd optimaal door alleen dié leads op te volgen die ertoe doen. En bereid de gesprekken goed voor met de uitgebreide persoons- en bedrijfsinformatie.

Hoe Company.info u helpt bij leadgeneratie

Wilt u ook leadgeneratie voor uw organisatie versnellen? Dat kan met Company.info op de manier zoals u wenst: online, direct in uw eigen systeem of met een losse datalevering.

1061

proefabonnementen per maand afgesloten

172.085

nieuwe KvK uittreksels per maand beschikbaar

155.201

tevreden gebruikers per maand

Company.info wordt onder andere gebruikt door:

Achmea
Salland Olie
Business Lease
Logo_Fladerijn
Eiffel
Deloitte
YER
Bos Incasso
VanDoorne
PWC