Datakwaliteit

Is er binnen uw organisatie sprake van een slechte datakwaliteit doordat relatiegegevens incompleet, verouderd en dubbel in uw systemen staan? Kost het u veel tijd en moeite om de kwaliteit van uw relatiegegevens op peil te brengen én te houden? Kunt u zonder een goede datakwaliteit uw werk als zakelijk professional niet naar behoren uitvoeren?

Datakwaliteit randvoorwaarde voor succesvol zakendoen

Relatiegegevens continu actueel houden en verrijken is essentieel voor een goed klantbeeld, persoonlijk klantcontact, en een effectief customer lifecycle management. Als zakelijk professional draagt u ook bij aan de kwaliteit van deze gegevens. Bijvoorbeeld door bij elk klantcontact (geautomatiseerd) informatie uit te vragen waarmee u uw klantprofielen verrijkt.

Datakwaliteit op orde door automatisering

Om de datakwaliteit moeiteloos op orde te brengen en te houden, helpen wij u:

 

 • Met Company.info Data on Demand schoont u uw data eenmalig op. Zo zijn uw relatiegegevens ontdubbeld, verrijkt en weer actueel.
 • Company.info Webservices maakt het mogelijk om de invoer van elke nieuwe relatie in uw CRM, ERP of elk ander systeem te automatiseren, te verrijken met de gewenste bedrijfsgegevens, én automatisch actueel te houden.

 

Op deze manier is het borgen van de kwaliteit van uw relatiegegevens niet langer meer handmatig, tijdrovend en foutgevoelig. U heeft altijd automatisch een actueel en betrouwbaar beeld van uw relaties. Een goed startpunt voor het optimaliseren van al uw andere bedrijfsprocessen.

Vanuit data naar inzichten

Inzetten op datakwaliteit biedt u veel mogelijkheden. Laat data voor u werken:

 • Operationeel

  Complete, schone relatiegegevens zorgen voor een vlekkeloze afhandeling van alledaagse processen binnen uw organisatie. Van offerte tot factuur: elke medewerker en afdeling werkt met dezelfde gegevens.

 • Tactisch

  Goede datakwaliteit maakt het mogelijk om verder te kijken dan de operatie. Cross- en upsell mogelijkheden zijn makkelijker te ontdekken.

 • Strategisch

  Vergroot je commerciële slagkracht door een 360-graden klantbeeld. Analyses onder je beste klanten verlopen makkelijker, sneller en beter. Het maken van strategische datagedreven keuzes verloopt hierdoor makkelijker.

1074

proefabonnementen per maand afgesloten

172.085

nieuwe KvK uittreksels per maand beschikbaar

155.201

tevreden gebruikers per maand

Voor wie?

Datakwaliteit management moet een strategische prioriteit zijn voor iedere business. Het is belangrijk dat datakwaliteit in elke organisatie belegd wordt, bijvoorbeeld bij een Chief Data Officer. Uiteindelijk is een goede datakwaliteit voor elke zakelijke professional van belang om zijn werk succesvol te doen.

Hoe Company.info u helpt bij datakwaliteit

Wilt u ook uw datakwaliteit op orde brengen? Wij helpen u graag. Eenmalig al uw data opschonen kan met Company.info Data on Demand. Het automatiseren van uw datastromen en het koppelen van data aan uw bedrijfsprocessen kan met Company.info Webservices. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op!

Company.info wordt onder andere gebruikt door:

Achmea
Salland Olie
Business Lease
Schipper
Eiffel
Deloitte
YER
Bos Incasso
VanDoorne
PWC