Handelsregister.

Inzicht in concernrelaties en financiële kengetallen

Met Company.info beschik je over diepgaande informatie uit onder andere het Handelsregister op de manier die jij wenst. Deze data is verrijkt met een veelheid aan databronnen. Zo krijg je volledig inzicht in alle ingeschreven bedrijven, verenigingen, stichtingen, vestigingen en functionarissen.

Gedetailleerde informatie uit het Handelsregister

Als je als rechtspersoon of bedrijf gebruikmaakt van de betrouwbare informatie uit het Handelsregister, dan biedt dat financieel inzicht en zekerheid. Je weet dan altijd met wie je te maken hebt, wie tekenbevoegd is en of er misschien wel sprake is van surseance van betaling of een faillissement. De informatie van het Handelsregister is altijd actueel, want voor ieder bedrijf dat geregistreerd staat is het verplicht om wijzigingen tijdig door te geven. En je weet zeker dat alle bedrijfsgegevens rechtsgeldig zijn.

In het Handelsregister vind je bijvoorbeeld:

 • KvK-uittreksels

 • Concernrelaties

 • Jaarrekeningen

 • Statuten

Deze documenten geven inzicht in je zakenpartners en toekomstige samenwerkingen. Dit is essentiële informatie om succesvol zaken te doen.

Directe toegang tot het Handelsregister

Uittreksels kun je via het Handelsregister aanvragen, maar ook via Company.info. Wij beschikken namelijk over een realtime koppeling met de data uit het Handelsregister. Zo kun je elk gewenst document direct via het online portal van Company.info downloaden als dit nog niet aanwezig is. Dit document wordt hierna ook direct beschikbaar gesteld voor alle gebruikers online. Hierdoor heeft Company.info vandaag de dag miljoenen originele documenten uit het Handelsregister online beschikbaar, altijd snel en overzichtelijk toegankelijk.

Heb de de uittreksels nodig in je eigen klantacceptatiesysteem? Haal alle informatie dan automatisch op met onze API’s.

Waarom informatie uit het Handelsregister via Company.info?

Met data uit het Handelsregister via Company.info:

 • Heb je direct (financieel) inzicht in relaties, klanten of prospects.

 • Bespaar je aanzienlijke tijd en dus kosten omdat documenten, nadat ze eenmaal zijn opgevraagd, voor elke gebruiker online beschikbaar zijn.

 • Maak je jouw processen efficiënter, doordat documenten via een koppeling direct beschikbaar zijn in je eigen systeem.

Voor wie?

Documenten uit het Handelsregister zijn in het bijzonder interessant voor:

 • (Corporate) finance

 • Accountancy

 • Backoffice

 • Inkoop

BDO.

Accountants & Belastingadviseur

“De 50% besparing op kosten voor het opvragen van uittreksels uit het Handelsregister maakte onze business case nog sterker.”

Probeer Company.info gratis.

7 dagen toegang. Geen betaalgegevens nodig. Stopt automatisch. Start direct.

Probeer gratis