KvK-uittreksel

Als u van een bedrijf het KvK-uittreksel opvraagt, dan ontvangt u daarmee het officiële bewijs van inschrijving en een overzicht van de geregistreerde bedrijfsgegevens. De naam, het adres, de oprichtingsdatum, het aantal medewerkers, de sector, de functionarissen en informatie over de rechtspersoon, onderneming en vestiging(en) zijn in het document opgenomen.

Via het KvK-uittreksel krijgt u een beter inzicht in uw zakenrelaties. U weet direct met wie u te maken heeft, wie de eigenaar, aandeelhouder of bestuurder en gevolmachtigde is. Dit bepaalt wie het bedrijf mag vertegenwoordigen en dus rechtsgeldige overeenkomsten mag sluiten. Door deze informatie bent u in staat de juiste maatregelen te nemen als u contracten sluit met nieuwe relaties.

Heel veel opgeslagen KvK-uittreksels beschikbaar

Via Company.info Online heeft u direct toegang tot miljoenen originele KvK-documenten. Zo kunt u deze documenten raadplegen, opslaan en delen. Is een uittreksel nog niet beschikbaar, dan kunt u deze – voor dezelfde kosten als bij de KvK – downloaden via de koppeling met het Handelsregister. Het document is daarna meteen beschikbaar voor andere gebruikers. Dit datacollectief is één van de meest gewaardeerde onderdelen van Company.info.

Via Company.info Webservices zijn nieuwe en opgeslagen uittreksels beschikbaar in uw eigen systeem. Wilt u zien of er wijzigingen hebben plaatsgevonden sinds het laatste uittreksel is opgeslagen? Company.info Webservices laat u direct weten of een cache uittreksel nog volstaat waardoor u geen nieuw exemplaar hoeft aan te schaffen.

Data uit een KvK-uittreksel direct in uw systeem

Wilt u uw klantgegevens in uw eigen CRM, ERP of elk ander systeem verrijken met KvK-data? Wilt u voor compliance doeleinden het meest actuele KvK-uittreksel direct beschikbaar hebben in uw eigen systemen? Of kunt u met een reeds opgeslagen, voordeligere versie uit de voeten? Met Company.info Webservices kunt u de gewenste data uit een nieuw of opgeslagen KvK-uittreksel direct en realtime toevoegen of als los bestand opslaan in uw systeem. Bekijk alle technische details van de bedrijfsgegevens webservices.

Voor wie?

KvK-uittreksels zijn interessant voor vrijwel alle zakelijke professionals. In het bijzonder voor professionals die geregeld KvK-documenten bestellen zoals de backoffice en inkoop.

Doordat we over alle achtergrondinformatie van bedrijven beschikken, weten we precies met welke organisaties we aan tafel willen zitten, wie tekenbevoegd is en dus de handtekening onder het contract mag zetten. Het inzicht in de moeder- en dochterstructuren van onze klanten biedt ons vervolgens de mogelijkheid om up- en cross-sell kansen te identificeren.

Robbert de Bie
Manager Zakelijk Greenchoice

Waarom KvK-uittreksels via Company.info?

Met de KvK-uittreksels via Company.info:

  • weet u met wie u zaken doet;
  • controleert u snel wie tekenbevoegd is;
  • bespaart u veel tijd omdat er zoveel uittreksels direct beschikbaar zijn; en
  • zijn de klantgegevens in uw systeem automatisch verrijkt met KvK-informatie.

Beschikbaarheid

Deze feature is beschikbaar in de volgende Company.info producten:

Vorige feature
KvK-nummer zoeken
Volgende feature
Toevoegen aan systemen