Relatiebeheer

Kost het u veel tijd om op de hoogte te blijven van de actuele situatie bij uw klanten? Wilt u graag weten wat een goed moment is om klantcontact op te nemen? Of bent u veel tijd kwijt met het analyseren van de financiële situatie bij uw relatie, waardoor het inschatten van verkoopkansen of bedrijfsrisico’s lastig is?

Met één klik relatiebeheer vergemakkelijken

Met de diepgaande, actuele bedrijfsinformatie en het laatste bedrijfs- en sectornieuws van Company.info houdt u uw klanten en prospects altijd in het vizier. Zo weet u, of uw account management team, precies wat er speelt bij uw relatie of in zijn sector. Ook wanneer het beste moment is om contact op te nemen, bijvoorbeeld om te cross- of up-sellen of om in te spelen op bedrijfsrisico’s. Ongeacht of uw beleid gericht is op klantbehoud of groei.

Features voor relatiebeheer

Hoe helpt Company.info uw relatiebeheer beter en effectiever te maken?

 • Bedrijfsgegevens

  Krijg snel inzicht in bedrijfsrisico’s en verkoopkansen bij uw relaties. Elke dag worden de bedrijfsgegevens van Company.info geactualiseerd en voor u beschikbaar gemaakt: online, automatisch in uw systeem of als losse datalevering. Meer over bedrijfsnieuws.

 • Bedrijfsnieuws

  Volg al het bedrijfs- en sectornieuws over uw zakenrelaties op de voet. Geselecteerd uit 800+ bronnen waaronder het FD en de KvK. Overzichtelijk gepresenteerd in Company.info Online of via mail alerts. Zo weet u altijd wat er speelt en heeft u relevante haakjes voor klantcontact. Meer over bedrijfsnieuws.

 • Financiële prestatie

  Krijg direct inzicht in de financiële gezondheid van uw zakenrelaties met financiële kerncijfers, de bedrijfsprestatie en de kredietwaardigheid. Meer over financiële prestatie.

 • DMU

  De kortste weg naar succes is zakendoen met de beslisser. Vind de beslisser van uw klant snel door informatie over concernrelaties, bestuurders, enig aandeelhouders en overige belangen, en door de miljoenen persoonsprofielen in Company.info. Meer over DMU.

Voor wie?

Weten wat er speelt is een essentieel onderdeel in effectief relatiebeheer.

 • Relatiebeheer

  Bespaar tijd door uw relaties nauwgezet te monitoren en op het juiste moment contact op te nemen. Zo verstevigt u uw klantrelatie.

 • Ondernemer

  Geen relatiebeheer team? Word zelf een pro in relatiebeheer: volg uw relaties op de voet, krijg inzicht in het netwerk van beslissers, verhoog uw verkoopkansen en verlaag uw bedrijfsrisico’s.

 • Zakelijke professional

  Vereenvoudig uw relatiebeheer. Want een nieuwe klant vinden is zilver, maar een klant behouden is goud. Door uw kennis van uw klant en zijn sector kweekt u klantloyaliteit.

Hoe Company.info u helpt bij relatiebeheer

Wilt u ook uw klantrelaties verstevigen? Dat kan met Company.info op de manier zoals u wenst: online, direct in uw eigen systeem of met een losse datalevering.

1061

proefabonnementen per maand afgesloten

172.085

nieuwe KvK uittreksels per maand beschikbaar

155.201

tevreden gebruikers per maand

Company.info wordt onder andere gebruikt door:

Achmea
Salland Olie
Business Lease
de Goudse
Eiffel
Deloitte
YER
Bos Incasso
VanDoorne
PWC