CRM

Werkt u met een prachtig CRM systeem, maar zijn de klantgegevens verouderd, gedupliceerd of vervuild? Worden gegevens in uw CRM niet altijd accuraat of direct ingevoerd door u of uw collega’s? Kost het invoeren en onderhouden van data in uw CRM u veel tijd? Kortom: werkt u met een incompleet of vervuild CRM systeem?

 

Altijd juiste klantgegevens in uw CRM

Via Company.info Webservices worden klantgegevens direct op de juiste plek in uw CRM systeem ingevoerd, gevalideerd, geactualiseerd en/of verrijkt.

 • Snelle en foutloze invoer

  Bespaar tijd, heel veel tijd

 • Diepgaand klantinzicht

  Weet met wie u zaken doet

 • Vind relevante prospects

  Op basis van uw beste klanten in uw CRM

Company.info kan aan elk CRM gekoppeld worden, zoals:

Salesforce
Exact
Archie

Wij willen al onze prospects, net als onze klanten, bewerken vanuit ons Microsoft Dynamics CRM-systeem, zonder aparte Excellijsten of andere overzichten. Alle klantinformatie op één plek. Dat past ook bij onze strategie waarin alles draait om de klant. In Company.info Online kan Albron ongelimiteerd exportlijsten maken van bedrijven op bijv. branche, regio, bedrijfsgrootte en combinaties daarvan. Met één klik importeren we vervolgens de actuele gegevens van deze prospects met CRM Hugger in ons CRM-systeem. Zo blijven alle bedrijven in beeld, van lead tot klant. We zien nu al dat we meer offertes omzetten in opdrachten, deels doordat we met Company.info en CRM Hugger de kwaliteit van onze leads verbeteren.

Marije de Groot
Sales Development Manager, Albron

Features voor uw CRM

Hoe Company.info Webservices u helpt om data in uw CRM voor u te laten werken:

 • Bedrijfsgegevens toevoegen

  Vul de gegevens van uw klanten en prospects automatisch aan met specifieke bedrijfsgegevens die u wenst. Zo werkt u altijd met juiste data en voorkomt u verouderde, onvolledige of dubbele klantgegevens. Meer over bedrijfsgegevens.

   

  Voor veelgebruikte applicaties zoals Salesforce.com, Exact en Microsoft Dynamics CRM bieden wij ook  kant-en-klare plugins.

 • Leads genereren

  Vind direct in uw CRM look-a-likes van uw beste klanten en voeg deze automatisch toe aan uw CRM. Zo vindt u eenvoudig relevante leads en bespaart u ook nog eens flink veel tijd. Meer over leads genereren.

 • Adresgegevens valideren

  Als u een integratie heeft met één van onze adres webservices, is het niet nodig om een adres volledig in te vullen in een online formulier bijvoorbeeld. Het invoeren van postcode en huisnummer volstaat om een adres automatisch aan te vullen met straat en plaats. Meer over adresgegevens valideren.

 • Financiële prestatie integreren

  Krijg direct inzicht in de financiële gezondheid van uw (nieuwe) klanten en leveranciers in uw CRM met financiële kerncijfers, de bedrijfsprestatie en de kredietwaardigheid. Meer over financiële prestatie integreren.

1074

proefabonnementen per maand afgesloten

172.085

nieuwe KvK uittreksels per maand beschikbaar

155.201

tevreden gebruikers per maand

Voor wie?

Voor elke zakelijke professional die alle klantgegevens op één centrale plek in de organisatie wil hebben, die altijd een compleet en actueel wil voor iedereen in de organisatie toegankelijk, die bedrijfsprocessen en de manier van werken wil automatiseren en die blind moet kunnen vertrouwen op de data in zijn CRM systeem.

Hoe Company.info waarde toevoegt aan uw CRM

Wilt u ook altijd met juiste data in uw CRM werken? Vraag een proefabonnement aan en probeer Company.info direct in uw systeem of in de online omgeving gratis.