Meer business door slimme tools voor optimaal relatiebeheer.

Een nieuwe klant vinden is zilver, maar een klant behouden is goud. Op de hoogte zijn van wat er speelt bij een klant is een essentieel onderdeel in effectief relatiebeheer. Door altijd op de hoogte te zijn van belangrijke ontwikkelingen bij klanten, spot jij direct nieuwe kansen en risico’s.

Realiseer meer business dankzij de slimme tools voor optimaal relatiebeheer

Met de diepgaande, actuele bedrijfsinformatie en het laatste bedrijfs- en sectornieuws van Company.info houd jij klanten en prospects in het vizier.

 • Analyseer gemakkelijk de financiële situatie van je relatie en schat verkoopkansen of bedrijfsrisico’s beter in.

 • Vergaar diepgaand klant- en marktinzicht over je klant en de specifieke sector of branche.

 • Verstevig je klantrelatie doordat je exact weet wat er speelt bij een klant.

 • Kweek klantloyaliteit door op het juiste moment contact op te nemen.

 • Bespaar tijd door je relaties nauwgezet, met behulp van triggers, automatisch te monitoren.

Effectief relatiebeheer

Maak je relatiebeheer effectiever door de huidige data in je CRM- of ERP- systeem te verrijken met data van Company.info.

 • Bedrijfsgegevens
  Krijg snel inzicht in bedrijfsrisico’s en verkoopkansen. Elke dag worden de bedrijfsgegevens geactualiseerd en beschikbaar gemaakt: online, automatisch in je eigen systeem of als losse datalevering.

 • Bedrijfsnieuws
  Volg al het bedrijfs- en sectornieuws over je zakenrelaties op de voet. Geselecteerd uit 1500+ bronnen waaronder het FD en de KvK. Overzichtelijk gepresenteerd in Company.info Online of via e-mailalerts. Zo weet je altijd wat er speelt en heb je relevante haakjes voor klantcontact.

 • Financiële prestatie
  Krijg direct inzicht in de financiële gezondheid van je zakenrelaties met financiële kerncijfers, de bedrijfsprestatie en de kredietwaardigheid.

 • DMU achterhalen 
  De kortste weg naar succes is zakendoen met de beslisser. Achterhaal gemakkelijk en snel de DMU (Decision Making Unit) dankzij informatie over concernrelaties, bestuurders, enig aandeelhouders en overige belangen, en door de miljoenen persoonsprofielen in Company.info.

Vereenvoudig je relatiebeheer

Dankzij onze bedrijfsinformatie is jouw accountmanagementteam op de hoogte van wat er speelt bij een relatie, in specifieke sector of in een bepaalde branche. Ook weten zij wat het beste moment is om contact op te nemen, bijvoorbeeld om te cross- of upsellen of om in te spelen op bedrijfsrisico’s. Ongeacht of je doelstellingen gericht zijn op klantbehoud of groei.

Optimaliseer je relatiebeheer

Krijg snel inzicht in bedrijfsrisico’s en verkoopkansen.

Probeer gratis