Blog

Company.info is de grootste KvK inkoper van Nederland

Company.info koopt samen met de gebruikers van de database jaarlijks meer dan één miljoen KvK documenten in. Elke gebruiker kan in Company.info een KvK document downloaden via een directe koppeling met het Handelsregster. Vanaf dat moment is dat KvK document in Company.info beschikbaar. Door alle downloads die via Company.info verlopen, is Company.info de grootste inkoper van KvK documenten.

KvK_uittreksel


Veel gebruikers van Company.info zoals financiële dienstverleners, zijn wettelijk verplicht om een klantonderzoek te doen, ter voorkoming van fraude, witwassen en terrorisme (Wwft). Omdat zij de KvK uittreksels via Company.info inkopen, wordt de totale database verrijkt en zijn deze documenten ook voor andere Company.info gebruikers beschikbaar. Dit levert een enorme tijdbesparing op.

 

Op de hoogte van wijzigingen in KvK documenten

Documenten zoals jaarverslagen, uittreksels en statuten kunnen regelmatig wijzigen. Daarom staat in Company.info altijd aangegeven of het beschikbare document nog actueel is. Wanneer het ongewijzigd is, is het niet nodig een nieuw document te kopen. Omdat wij de wijzigingen direct van de KvK door krijgen, weet u altijd of er een wijziging is geweest.

Bekijk alle blogberichten