Marketing, Nieuws

Verbeterd markt- en klantinzicht met vernieuwde marketingdata

Publicatie: 5 December 2023
Leestijd: 3 minuten

Bij Company.info vernieuwen en optimaliseren we onze data en tools continu. De afgelopen periode voerden wij verschillende innovaties door in onze marketingdata. Het uitgangspunt van die optimalisaties: per data-element de hoogste vullingsgraad met de beste kwaliteit realiseren zodat klanten nóg scherpere markt- en klantanalyses kunnen maken.

Weet wat een bedrijf daadwerkelijk doet.

Door een optimalisatie in het voorspelmodel van de Company.info SBI-codering wordt de werkelijke activiteit van een bedrijf nu nog preciezer voorspelt. Dankzij deze verbetering is de hoofdactiviteit van 107.000 organisaties aangepast.

100.000 meer websites gekoppeld aan een bedrijf.

Met behulp van innovatieve technieken zijn wij nog beter in staat om de websites van bedrijven toe te voegen aan onze database. Daardoor konden we aan bijna 100.000 bedrijven een website koppelen waarbij dit voorheen niet mogelijk was. Dit biedt nieuwe mogelijkheden om op basis van specifieke webcrawling data een doelgroep vast te stellen. Denk aan datakenmerken die aangeven of een bedrijf een webshop heeft of dat het een familiebedrijf is.

Inzicht in netcongestie per postcodegebied.

Sinds kort hebben we informatie over netcongestie per postcodegebied toegevoegd aan onze database. Hierdoor weet je of een organisatie gevestigd is op een locatie waar voldoende netcapaciteit is. Dit is interessant voor organisaties die producten of diensten aanbieden waar elektriciteit voor nodig is.

Uitbreiding duurzaamheidsdata.

We hebben nieuwe data-elementen toegevoegd die iets zeggen over de mate waarin een organisatie duurzaam onderneemt. Zo weten we inmiddels niet alleen of organisaties een SDE-subsidie (Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie) toegekend hebben gekregen, maar ook of deze subsidie daadwerkelijk is gebruikt.

Zelf aan de slag met de vernieuwde marketingdata van Company.info.

De verbeterde marketingdata is op verschillende manieren beschikbaar:

  • Met de online marktanalysetool Marktview beschik je 24/7 over alle data-elementen.

  • Ontvang een losse datalevering met alle gewenste informatie.

  • Haal alle relevante bedrijfsinformatie op in je eigen systeem met een API.

Al deze verbeteringen zijn automatisch doorgevoerd in de Marktview omgeving van onze klanten. Wil je meer weten over de verbeteringen? Neem dan contact op met je accountmanager of benader ons via service@company.info of telefonisch via +31 (0)20 2400.

Optimaliseer je marktbewerking.

Benieuwd hoe wij jouw marketingactiviteiten kunnen ondersteunen?

Vorig artikel

Artikel, Nieuws

Company.info wordt officieel erkend serviceprovider van KVK

Company.info en KVK tekenden op woensdag 22 november een serviceprovider contract met als doel om de privacybelangen van ingeschrevenen in het Handelsregister en het belang van rechtszekerheid voor ondernemers nog beter in balans te brengen. Lees hierover meer in het persbericht.