Blog

Company.info & Pink Elephant introduceren de International Business Check voor Exact Synergy

Pink Elephant en Company.info hebben de handen ineen geslagen om de kwaliteit van adres- en bedrijfsgegevens in binnen- en buitenland te optimaliseren voor gebruikers Exact Synergy. Vanaf vandaag kan de International Business Check voor Exact Synergy kosteloos gedownload worden. Deze app biedt alle tools om adressen en bedrijfsgegevens op een gecontroleerde manier, snel en eenvoudig toe te voegen aan de database.

Samenwerking met Pink Elephant

Pink Elephant biedt al jaren de AdresAssistent SE en AdresAssistent Dun & Bradstreet aan voor het vereenvoudigen van de invoer van adres- en bedrijfsgegevens in Exact Synergy. Deze beide bouwstenen zijn nu samengevoegd in de International Business Check, die bovendien is uitgebreid met extra functionaliteit waarmee bedrijfsgegevens periodiek geactualiseerd worden. Terwijl in het verleden kosten waren verbonden aan het verkrijgen van deze oplossingen, is de IBC (international business check) nu kosteloos verkrijgbaar. Er hoeft alleen betaald te worden voor het valideren en verrijken van de data.

Features van de International Business Check

De nieuwe add-on biedt de volgende mogelijkheden:

 • Adresvalidatie & verrijking
  • Nederlandse adresgegevens zijn snel in te voeren. Postcode en huisnummer volstaat om een adres aan te vullen met straat en plaats.
  • Internationale adresgegevens worden gevalideerd en genormaliseerd, zodat men verzekerd is van juiste adresgegevens waar ook ter wereld.
 • Bedrijfsgegevens
  • Nederlandse bedrijfsgegevens worden automatisch aangevuld met data uit het Handelsregister. Denk aan een omschrijving van de branche, het aantal medewerkers, een uniforme schrijfwijze van de bedrijfsnaam, straat en plaats en een indicatie van de status (failliet/in surseance).
  • Werkt u samen met internationaal opererende bedrijven, dan zijn deze data eenvoudig te verrijken met data van Dun & Bradstreet. De werelddekking in meer dan 240 landen maakt het mogelijk uw database te voeden met waardevolle en betrouwbare gegevens.
  • Nederlandse bedrijfsgegevens kunnen periodiek geactualiseerd worden door de automatische update service. De manier waarop de updates worden uitgevoerd kunnen zelf ingesteld worden.

Maakt u al gebruik van de AdresAssistent SE of de AdresAssistent Dun & Bradstreet, dan vindt u meer informatie over de wijzigingen via de website van Eddon.

Ook met geïntegreerde data aan de slag?

Probeer  geïntegreerde data van Company.info Webservices twee weken gratis, of neem contact  op voor meer informatie of advies op maat.

Bekijk alle blogberichten