Achterhaal de UBO.

UBO-check geeft inzicht in historie bedrijfseigenaar.

Komt de UBO van jouw klant voor op de Politically Exposed Person (PEP) lijst? Zijn er ooit sancties tegen hem of haar getroffen door Interpol, DNB of de AFM? Is hij of zij negatief in het nieuws geweest of is hij ooit failliet gegaan? De UBO-check van Company.info maakt duidelijk of de eigenaar van het bedrijf ooit buiten zijn boekje is gegaan. Zo wordt risicomanagement een stuk eenvoudiger.

  • Achterhaal de UBO op basis van de meest actuele of juist historische data;
  • Check eenvoudig of de UBO voorkomt op PEP- en sanctielijsten of is genoemd in de media;

Achterhaal UBO’s via het online portal of direct in je eigen systeem via onze API’s. Je kunt ook kiezen voor een losse datalevering. Naast UBO data ontvang je ook informatie rondom PEP- en sanctielijsten.

Wil je meer weten over de UBO controle? Vul hiernaast je contactgegevens in en een consultant neemt binnen 1 werkdag contact met je op.

Aan de slag.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en een consultant neemt binnen 1 werkdag contact met je op.

Frans Kloosterman

Business Developer.

De combinatie van eigen informatie gekoppeld aan externe, betrouwbare databronnen, waaronder de UBO check dankzij de API’s van Company.info, heeft het mogelijk gemaakt dat dit proces nu ook echt in ons voordeel werkt.