Uw Microsoft Dynamics CRM up-to-date en verrijkt

Geen tijd meer verspillen aan het opzoeken en invoeren van klantgegevens? Altijd een up-to-date en compleet Microsoft Dynamics CRM? In één klik vult u uw CRM-systeem met actuele en volledige bedrijfsinformatie uit Company.info. Ontdek het zelf!

Microsoft Dynamics CRM en Company.info

Cayentis heeft met Company.info een koppeling ontwikkeld waarmee u gegarandeerd de meest actuele contactgegevens, managementinfo en concernrelaties in uw Microsoft Dynamics CRM systeem krijgt. Deze koppeling vervangt automatisch oude door nieuwe klantdata en verrijkt data waar gewenst. Zo voorkomt u fouten en bespaart u veel tijd!

 • Geautomatiseerde koppeling met uw CRM
 • Altijd actuele klant- en prospectinfo
 • Toegang tot 2,5 miljoen bedrijfsprofielen

Weet wat er speelt bij klanten!

Company.info levert u naast NAW-gegevens, managementinfo, moeder-dochterrelaties ook kerncijfers, KvK-uittreksels en zakelijk nieuws. Zo krijgt u een volledig inzicht in wat er bij uw klanten en prospects speelt. Hoe staat het bijv. met de liquiditeit van een klant? Is deze in staat om aan de financiële verplichtingen te voldoen? Deze bedrijfsinformatie geeft u handvaten om weloverwogen keuzes te maken.

 • Direct inzicht in de financiële gezondheid
 • Altijd op de hoogte van het bedrijfsnieuws
 • Zicht op managementwijzigingen

Vind nieuwe prospects

Met Company.info bent u goed in staat om op basis van bijv. SBI-codes, bedrijfsgrootte, aantal medewerkers en omzet, gerichte selecties te maken en tot een gesegmenteerde prospectlijst te komen. Deze lijst kunt u daarna eenvoudig in uw Microsoft Dynamics CRM systeem importeren. Hiermee bent u zeker van relevante prospects die u kunt benaderen voor uw aanbod.

 • Selecteer prospects op ideale klantprofielen
 • Importeer eenvoudig prospects in uw CRM
 • Haal meer omzet uit relevante prospects

Wij willen al onze prospects, net als onze klanten, bewerken vanuit ons Microsoft Dynamics CRM-systeem, zonder aparte Excellijsten of andere overzichten. Alle klantinformatie op één plek. Dat past ook bij onze strategie waarin alles draait om de klant. In Company.info Online kan Albron ongelimiteerd exportlijsten maken van bedrijven op bijv. branche, regio, bedrijfsgrootte en combinaties daarvan. Met één klik importeren we vervolgens de actuele gegevens van deze prospects met CRM Hugger in ons CRM-systeem. Zo blijven alle bedrijven in beeld, van lead tot klant. We zien nu al dat we meer offertes omzetten in opdrachten, deels doordat we met Company.info en CRM Hugger de kwaliteit van onze leads verbeteren.

Marije de Groot
Sales Development Manager, Albron

Vragen over de koppeling met Microsoft Dynamics?

Henk-Jaap Sanders, Manager Partners Company.info, helpt u.

Altijd actuele klantinfo in uw Microsoft Dynamics CRM

Company.info is marktleider in accurate en diepgaande bedrijfsinformatie. Meer dan 150.000 zakelijke professionals maken op dit moment dankbaar gebruik van Company.info en hebben de beschikking over een database met meer dan 2,5 miljoen bedrijfs- en persoonsprofielen in Nederland.

Koppeling met Company.info door Cayentis

Door een naadloze integratieoplossing tussen Microsoft Dynamics CRM en Company.info, mogelijk gemaakt door Cayentis, verrijkt u met één klik uw CRM-systeem met waardevolle klant- en prospectinfo.

 • Nooit meer gissen naar de omzet of het aantal medewerkers van prospects en klanten
 • Altijd accurate contactgegevens
 • Tijd- en kostenbesparing
 • Een schoon CRM-systeem

Company.info gratis uitproberen?

Wilt u alvast een kijkje nemen in Company.info en ontdekken welke bedrijfsinformatie interessant kan zijn voor uw Microsoft Dynamics CRM, business en organisatie? Vraag nu een proefabonnement aan. Geen betaalgegevens nodig. 1 week gratis toegang tot Company.info. Stopt automatisch.

1061

proefabonnementen per maand afgesloten

172.085

nieuwe KvK uittreksels per maand beschikbaar

155.201

tevreden gebruikers per maand

Company.info wordt gebruikt door:

Friss
ABN AMRO
Berenschot
Schipper
Scope