Klant-look-a-likes

Ontdek nieuwe leads die dezelfde kenmerken hebben als jouw best converterende klanten.

Wil je voorspellen hoe goed een nieuwe marketingcampagne het zal doen? Wil je weten hoeveel mensen je moet inplannen voor de follow up? Company.info analyseert de respons op eerdere campagnes. Aan de hand van onze klant look-a-like modellen vinden we voor jou de meest kansrijke doelgroepen voor  een volgende marketingcampagne.

Op basis van de ingeschatte respons en de klantwaarde van je huidige klanten, maken we met onze marketing voorspelmodellen een inschatting van de klantpotentie van nieuwe leads. Zo weten jouw salesmanagers op welke leads zij zich moeten focussen.

Vind de meest kansrijke doelgroepen.

Welke bedrijven moet ik targetten? Welke doelgroep zal de hoogste respons opleveren? Company.info gebruikt slimme technieken, zoals predictive modelling, om dit voor je te voorspellen. Nieuwe leads ontdekken dankzij klant look-a-likes van jouw beste klanten? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

  • Ontdek welke kenmerken jouw beste klanten met elkaar gemeen hebben. Ontwikkel daarmee fijnmazige B2B-segmenten.
  • Bepaal aan de hand van klant look-a-like kenmerken welke doelgroepen het meest kansrijk zijn en optimaliseer de conversie.
  • Voorspel op basis van de klantwaarde van je huidige klanten de klantpotentie van nieuwe doelgroepen.

Aan de slag.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en een consultant neemt binnen 1 werkdag contact met je op.

Wij gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen. Lees hierover meer in ons privacy statement.