Klant look-a-likes.

Ontdek nieuwe leads die dezelfde kenmerken hebben als jouw best converterende klanten.

Vind de meest kansrijke doelgroepen

Welke bedrijven moet ik targetten? Welke doelgroep zal de hoogste respons opleveren? Company.info gebruikt slimme technieken, zoals predictive modelling, om dit voor je te voorspellen.

  • Ontdek welke kenmerken jouw beste klanten met elkaar gemeen hebben. Ontwikkel daarmee fijnmazige B2B-segmenten.
  • Bepaal aan de hand van klant look-a-like kenmerken welke doelgroepen het meest kansrijk zijn en optimaliseer de conversie.
  • Voorspel op basis van de klantwaarde van je huidige klanten de klantpotentie van nieuwe doelgroepen.

Meer weten?

Nieuwe leads ontdekken dankzij klant look-a-likes van jouw beste klanten? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Vul het onderstaande contactformulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Voorspel de response en klantpotentie

Wil je voorspellen hoe goed een nieuwe marketingcampagne het zal doen? Wil je weten hoeveel mensen je moet inplannen voor de follow up? Company.info analyseert de respons op eerdere campagnes. Aan de hand van onze klant look-a-like modellen vinden we voor jou de meest kansrijke doelgroepen voor  een volgende marketingcampagne.

Op basis van de ingeschatte response en de klantwaarde van je huidige klanten, maken we met onze marketing voorspelmodellen een inschatting van de klantpotentie van nieuwe leads. Zo weten jouw salesmanagers op welke leads zij zich moeten focussen.

Probeer Company.info gratis.

7 dagen toegang. Geen betaalgegevens nodig. Stopt automatisch. Start direct.