Klantverhaal, Compliance

Een gestroomlijnd proces van lead tot factuur met de Byner app

Publicatie: 16 februari 2021
Leestijd: 3 minuten

Salesforce partner Talent Peaks, specialist op het gebied van digitalisering in detachering en consultancy, ontdekte een gat in de Salesforce markt. Zij ontwikkelde de unieke applicatie Byner die het volledige proces van lead tot factuur stroomlijnt op het Salesforce Platform. De Byner app is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die actief zijn in de detachering en consultancy.

Voor bedrijven is het van groot belang dat financiële informatie over klanten en prospects in het CRM altijd actueel is. Het handmatig opvragen en invoeren van deze bedrijfsgegevens kost helaas veel tijd. Om deze tijdrovende werkzaamheden te automatiseren ontwikkelde Salesforce partner Appsolutely de Company.info App voor Salesforce en implementeerde deze app in Byner waardoor het Salesforce CRM automatisch verrijkt wordt en altijd up-to-date is.

“De Company.info App is een interessante toevoeging in onze totaaloplossing Byner. De actuele bedrijfsinformatie van Company.info is via de app Byner direct toegankelijk in je Salesforce systeem. Hierdoor heb je real time inzicht in de financiële prestaties en kredietwaardigheid van jouw klanten en prospects.”

Joram Timmerman
Mede-oprichter Byner en Managing Partner bij Talent Peaks

Achterhaal eenvoudig de DMU en bedrijfsstructuur

Via de Byner app is de data van Company.info direct inzichtelijk in je Salesforce systeem. Denk hierbij aan de DMU en aandeelhouders van een bedrijf. Zo weet je wie beslissingsbevoegd is en wie je dus moet benaderen. De verrijkte klantprofielen in Salesforce maken het bovendien mogelijk om de bedrijfsstructuur van je (potentiële) klanten binnen een paar klikken inzichtelijk te maken.

Altijd een actueel en schoon CRM

Het handmatig opschonen en up-to-date houden van je Salesforce CRM is een behoorlijke klus. In de Byner app verrijken de API’s van Company.info ieder klantprofiel met de gewenste bedrijfsgegevens. Daarnaast zorgen een duplicatencheck en een update service dat dubbele en verouderde gegevens niet meer voorkomen. Joram Timmerman vertelt: “Efficiëntie en compliance zijn belangrijke succesfactoren van Byner en de datakoppelingen van Company.info dragen hier goed aan bij. Op het gebied van contractmanagement bespaar je veel tijd, je hoeft bijvoorbeeld minder handelingen te verrichten om bedrijfsgegevens en kredietwaardigheid te achterhalen. En je achterhaalt snel met wie je zakendoet. Ook verminder je het aantal foutief ingevoerde gegevens en draai je betere rapportages, omdat de gegevens automatisch worden ingeladen.”

Bedrijfsinformatie en tools in je eigen software?

De meest actuele en diepgaande bedrijfsinformatie geïntegreerd in je eigen (software-)product.

Volgend artikel

Klantverhaal, Compliance

Snelle en betrouwbare identiteitscontrole dankzij digitalisering

Evidos heeft klanten in allerlei sectoren. Van banken tot verzekeraars en van pensioenfondsen tot vastgoedondernemers. Binnen deze sectoren moeten veel identiteiten worden gecontroleerd. Evidos zocht naar een manier om die klanten te helpen KYC-processen op een betrouwbare manier te digitaliseren en versnellen.